A C T U A L I T Y

Dat was een hele beplasting! dat gezeuk!!
Een Kav kiaans verhoor, zonder oh Oh Wee-der-verhoor! Allulmaak Boys die eh in het tijd en strijdperk Zoef-boef de Haas zijn geboren! Het kan mij eigghuhluck gestolen worden!Ben benieuwd wie daar de belasting betaald voor dat Personail them!!!
ewn als je geborduurd wordt : “Laat naa-je-kijken, wordt het tijd ok terug te betalen juist ja: terug-betalen

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>