A C T U A L I T Y – Wanneer heft ze zichzelf niet eens op ?

Da’s even schrikken en slikken, als de bitter Pil in de kontwisselings landen niet wordt vrij gegeven?

En volgens geruchten slikt Zangela Merckel-würdig via – gra-tis Heer-rècties om recht over – zelfs K-aarsrecht over einde te blieben stéhen, und am letzstes Glass im stehen ! Nou ja,dan kun je het straks wieder gewöhn schudden tot je er een keer bij neervalt!

Wat me ook op viel toen ik naar Zie-en – en keek, dat America had gewonnen, en Weltmeister-singer, eh Worldchampion was geworden!!Maar van wie? wordt er niet bij-gezegd.. Wat een Chaufianaal-listen !

Daar Listen ze geen brood van! Maar vragen wel om Loonsverho ho ging! We zullen ze betaald zetten!Over vier jaar , of op de Nolymphische spelen van Ja Ja in de Ja-P A N gehakt worden!

Verder is het dus voorjaar bij Flamke Hals e maar die inboedel van die schraam-proost tiet tutie bij mekaar had gehouden! Want nu staan die Ramen op de tocht, en in de Slipstream van de Oh –Gay-pareets, heb ik daar Ballullen-verstand van!

En de ramen en deuren dicht! Want wat er achter die ramen-nee-we-noemen-geen namen- gebeurt, zal mij Würst von Führst wézùh! En Hans Worst heeft de diérectie uit handen gegeven zonder een schoon geweten!

Nu las ik onlangs dat Flamke de Regie al jaren geleden via haar huis-regiseur en een tweelingse zonen, uit handen heeft gegeven!Dus dankzij die Frisse wind staat de Rode buurt op de tocht! I Amsterdamned is ook al verdwenen!
Waarom wordt zij niet eens slim, want ze heeft toch altijd gelijk?! Ehber- Beber r r hard van der Laan uit, wordt Groen -slim-links alles afgebroken! Flamke Hals zaak…: Break me the Back niet open!
P S :
En oh ja, met al die ‘M-ind-blind-fucks’ kunnen we Vlamke Halsema, toch ook laten verdwijnen!Langs-Groen-slinkse wegen? Ja toch !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>