A C T U A L I T Y – Wat een Soccers zijn die best betaalde spelers

https://www.nytimes.com/2019/04/30/sports/ajax-tottenham-champions-league.html?rref=collection%2Fsectioncollection%2Fsoccer&action=click&contentCollection=soccer&region=stream&module=stream_unit&version=latest&contentPlacement=2&pgtype=sectionfront

E E J E C K S – É-J E C T I O N…Há – Jaxs haalt de N Y- Times! En ze laten er geen Green Green Grass of Home over groeien! Ajax geeft een Hard Less is more in Hard gras! Het doet me denken aan Kids of the Block ! Ze zetten iederéén voor Blok. Terwijl Blokker falliet is, speelt A J A X een Home – Bàllade! U mag voor Woensdag gratis de uitslag rade..

En The World draait door! Matthew von Neukirche wordt door die Commercie Merci Mercie für die Stunde Cherie Cherie ein-gezüngen! Und Böse Zungen beweren dat Holland im ver-Tell-Ha Vive dass Soffestivalt nicht gegen! Wehr sollt Neukirche bezahlt setzen! J de M loopt zich al warm! Of wordt het toch straks T-one Huys?

Meer eerst en niet voor het eerst en het laatst staan wij wederom stil, zo stil…., om stil van te worden ! Nee, volgend jaar kom ik op de ‘Schreeuw van een leelekerd terug.Ik was er bij, en keek er naar !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>