A C T U A L I T Y – En Het Blik op oneindig…, heeft U een ogen-blik, door 100.000 toeschouwers uitgefloten

Breek me de Bek niet open !! Verstands-kies-: Ik ver-kies-zingen boven Stemmen! En ik ken geen ‘Friesch’ die mehr gelanglaufd heeft, dan W A van de Bürhen! Waar moet ik in G * D S naam opstempelen?
En de B U M A klinkt als muziek van Duncken in mijn Oren! En als er een weet wat een Duncked me wel weet wat het is, nou dan zijn we morgen nog niet verloren!
Flamke Halsema werd door 100.000 weg-schouwers terug-gefloten! Met een Blik op Oneindig, en van der Star stond als Blikvanger, het Publiek te ‘vér-werpen!’

Door een wéét-watcher legt het gewicht in de schaal. Maar door een Schaal en Louis van der gaal is het mij é-kaal op wie U niet gaat stèmmen! Als het maar niet op één van de Yad va Shamen, n Ad-Rèmmen is, ga terug lan gs af, en U krijgt bij Timmermans aan de weg een auto-dramatisch Géé- raf! Want als een Gi-R A F z’n nek uitsteekt…, is het wég-wézùh!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>