A C T U A L I T Y- Ben m’n S T È M kwijt ! Verkí es-zingen boven stèmmen

Goeden Morgen.., Hallo Wakker worden!
Hier is de Rooie Haan, nou dan bent U als Lekker dier te laat, of er te vroeg bij! Kip ik heb je..
Zo te horen zit de Stemming er goed, zodat ik ga afstemmen op een andere partij, die door het midden van alle grenzen van verzet gaat!
Zodat we door onze eigghùh schuld dikke Bult in een afgrond van Lonely Planet kijken! In de Affront van uit de diepte hoor ik ‘Het Gekakel Orakel’van Timmermans songs en van gert en hermien, Voor Frans : Ik heb eerbied voor jou Grijze Haren, en voor Tea en Baudead en voor Andre van Duin Rieuxante- Ted-te-Kuhtête Grijssanten haren die verwelken komen en gaan,

Maar de Geraniums zullen altijd met de ‘verkieszingen-bovenstemmen van Adrem in Mi-en Majeur, het Ver-stèmbiljet blijven beklemmen!
U hoort en ziet het nu ook eens zelf hoe eenfout-dig het is om uit de rim van ram-en bamboo, bij nou-moe-zèg, uw eigghùh cont-clusie te trekken!
Nee,niet uw Verstands –kies! Want om nou in dat stèmhokje uw eigghe keuze van Verstands-verbijstering te maken !

Oh wat verlang ik naar de Partij vn de Klieren! Want ik hoorde dat ze gisteravond in de Rode Ballen-tent waar ze van de rode hoed en de rand van verstands-verbijstering voor de ‘Plee-bee-Thee-Vee’ in slaap vielen !
The Dormobeaufielen ook door de mand van Old en Barneveldse kippen.En voor het Naakt-geslacht hoor ik de Stembussen al Wippen bij het Vanochtend-Gloren van de Rode Hoed en Het Pacem in Dominus Vóós Bis – cum laude!

En door Frau- dùh, gaat de Vooruitslag niet door! Zo de Stèmmen zijn net als wij uitgeteld! En in een gesloten enveloppe, wordt de uitslag niet erkend, en zo hebben we dus een gratis weak-end er bij ! Oh, wat wordt ik van Stemmen in mijn hoofd erg blij!

P S : omdat ik huis-arrest heb , kan en mag ik U geen stemadvies geven! Dus al U op de verkeerde ben niet van de Partij gestemd heb, neem ik dat U hélulmasal Ku ke lul de Qu kwalijk!
Zèg schat waar ligt dat Stembiljet ook al weer?
“Nee hèw: je hebt die tas toch niet bij het Grof vuil gezet? Oh, dus ik kan thuis blijven? Nou dan zit de Stemming er wel heel goed in!! Leve de Koning- Inn!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>