A C T U A L I T Y -Ontregelen, ik herhaal ontregelen! Waar heb ik dat Wurst – scena-kanario eerder gezien?

T I Ë R R I E H E R R I E B I D D E – M A !

Deze In-uit-‘s- Externe Ruzie.., komt mij bekend voor ! We worden weer door de Fortuyn mìsleidt! En wie de Mis écht leidt|? Vraag dat maar aan de verschandt-paaltjes! De Hidde-bidden-ma’s zijn de Pauwer-brokers of the Fuck-of Media, En zo Kenzo niet doorgaan! Zo te zien zit daar weer een v-luchtje aan!!

Goedhoed den morgen, zonder zorgen! Nee hee wees maar niet bang ik zet mijn voorbe-hoed niet op mijn hoofd maar op de gang! En haal mijn neus voor alles op!
Oh wat hou ik van Oranje-drop. En toen ik eeuwen geleden in het ziekenhuis lag, zei ik tegen een vrouw- toen ik een dropje op mijn kruis-pyama legde, hoe dat heette?

Een Drop-lul zei ik! Waarop de vrouw die net van een Hernia- operatie aan het bij-komen was! En die dus niet meer bij-kwam! En toen een bij bij mei te dicht Bij-kwam, zoemde het van de ge-rug-ten…’Vluchten kan niet meer! ‘k zou niet weten hoe? En hoe het met Thiërrie Beau-dead afloopt? Joh dat zal me worst wézùh! Maar op z’n Engels is dat een Wurst sékanario!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>