A C T U A L I T Y – Le Drame et le Messier et Messi, eh Merci.

Aan al die giften die vrij komen, na de brand, ligt een brandende vraag op mijn Y S Laurant lippen? Merci Messieur Macrôn,door al die giften, kun je leuk de Belasting ontduiken! Plus Het Volk Le peupled weer de goede kant van verbintenis op!

n plaats van gele Hesjes staat het sûrplus van de Or bi et Ordie op straat! Want ja als er er één snaardigheid wordt geraakt is het wel Le Notre Drama van de 800-jarige- ontvangkelijkheid.

Velen zullen dat hier in Ollandais en Oh Lé Olé-land niet hebben mee-gekregen!Want ook op sport-gebied gebiedt het te zeggen dat Ai jai jaai zich bij een Néé nééderlaag tegen Rodonaldo niet zal neer leggen.
Want als er één club een ‘Brandend-verlangen heeft, is het wel Het Goede Vrijdag doel te vinden! En het gras kan altijd Groener zijn aan de andere kant van de heuvel! Vraag dat maar aan Jantje Heuvel! Ook al sneuvelt het Glas van het Bier Bij Jantje Heuvel is er na de gewonnen wedstrijd altijd Bier !!

Dus ik zou mij maar al vast maar verzekeren tege een Explosie van Sportief Gewel Als Jezus op aarde op Aarde meldt! Aai Jaai Jaai Jaai en X A J A X is voor wie het nu nog niet weet: “Dà’s niet niks!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>