A C T U A L I T Y – H U W E I dat doen? Tja vraag dat maar aan..?

A C T U A L I T Y – H U W E I dat doen? Tja vraag dat maar aan..

Hu W e i Gecodereerd worden? Daar heeft W A van Buren Geen Geheim-code voor nodig! Al is het Leven soms Code Oranje.., W.A.van De Buren, op Konings-dag zal ,menig één het verturen!

En Frits van Turen en Zuren-houdt het niet langer tegen? Al zeikt het nog zo uit de Lucht op Konings dag, zelfs de ‘Bezet-lijnen’verdwijnen door Het Kroonings gezeik uit de Hemel-Pémel jeetje nog an toe , zelfs Het geheim van Soestdijk is via ‘Hu wei dat doen het geheim houden toe!

En ik krijg op 3 0 Haprill een Krooningklijke Naald in mijn Bill! Ja ha , De rekening er maar op, wordt duuur betaald ! Zelfs Tante Anna met verheven Caststraat stem, is als Vrouwman met Cast straten-stem wel wat gewendt of keert , vooor Casterbatie heeft Tant Anna als geheim-code zich nooi aan ‘Hoe wei verder gaan als Rherder Genéécopiumteerd!

Maar wat was nou het Geheim in dat Kàstje van die Foodball voorspelling? Vraag dat maar aan Puntje – puntje Huwei dat doen? See You Ferry Zoen !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>