A C T U A L I T Y – D A Y A F T E R de blik op oneindig

Sorry : I’am laid! Hoor ik al de gehele dag! Tja, weet ik veel ! Ik heb nooit ‘Voor-op-lichting’ gehad En dat stoot mij altijd tegen de Borst.

Las afgelopen week-end over het Z K V!! Nou, zoek ik geen vrouw, maar met een Z eer K ort V erhaal ga ik er niet mee aan de haal ! Ik ben meer voor de L-drie ! De ‘L-dries’? Ja ha, L-èkker L-ang L-ullen, daar houdt Anna wel van! Hou toch eens op met die Anna..Oh, sorry wist niet dat je boos werd!

Mensen die eh niet kunnen stoppen met roken ! Kunje zonder subsidie toch makkelijk Uit-roken!?

En afgelopen Zaad-ter-dag met die Spiritual Royall Balloons! ‘Hallocinating zie jou verry Zoen! ‘Làch-Gas-ten-er-aan, toen ze met dat spul niet om konden gaan!

Omdat de Détrinibanaliteit van Het Leven onbegrensd is, Delen wij U mede dankzij de Naast-bestaanden, dat U niet bent uitgenodigd! Ook al laat U zich graag Kisten! Op Uw eigen begraven is!! ‘Door-kruisen dus!’

In-stroom en Doorstroming van Hazielzoekers nemen af, Maar de Brezielzoekers op het Strandt nemen toe! Ook in Tim-Boek-two!!

What’s in a name> als je het niet meer neemt !
Op- R- O T T E N !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>