Ik D E N K er niet over, om op die……

Ik D E N K er niet over om op die eh eh eh puntje- puntje te stèmmen! Wij zijn niet van de Partij van de verwardheid! En zie de vanzelfspot kan een kind de was- en – de afwas doen.

Wat de Feuthanasie als Fanta-zie kan doen. Dat die Partij als Kind van de rekening was, heb je nu met die ruk klame als spot gedreven geen Kind aan @ Hallo, ken je die Zin en onzin herhalen?
Nu is er een Nieuw Kid on the Block! Strak in het pak van de ver-adelijke kleur, om je Blauw aan te ergeren! Of niet.

Geen Nieuwsuur onder de Zon-de van je tijd als Slogan, oh wat verlang ik naar Terry Wogan ! Wie? De Willem Oh Duys van the U K ! You Gay?
Nou ze trekken zich nergen een Flikker van aan! En zonder stem, is het ook niet meer in Het Lager Huis: “Gaan met die Banaan!
Dat was even slikken! Ja als je hele halve Partij niet achter je staat, gaat je eig g hùh stem ,in Spagaat, en dan verslik je je, in je Warrogantie!

Maar eh Eigghùh-wijze Zaadslurf hoe nu verder , want de heer is Bhuma-tisch mijn Rhedder! En DIjkhof is mijn Shredder! Jette Klaver en B E A U D E T E van J E T T E! You ain’t see N O S S I N G Y E T ? ! Ik ga eens op mijn vingers eh mijn duim als Fucking intussenvinger na-tellen!
Ik Verkíes-zingen boven stèmmen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>