A C T U A L I T Y – Geen Woorden – voor – maar O N E-daden

Zo te zien aan afgelopen Zondag, was de wintertijd nog lang niet afgelopen. Een Rotterdammer zegt op z’n scherpste dia-lekt ‘K-àk-er-lak-aan! Aai Jaai Jaai A-jakkes! Ze moeten ze is laten N I – K I E -K E N ! Die sport-schoenen, stonden in z’n achteruit! Het leek wel op zo’n Roos schieten op de Ker-mis- je nooit wat! One Hundred en d Eet tie er nog wat van! Billen-koekjes. En dat was allemaal zo erg nog niet, maar ik kon afgelopen zondag iets niet thuis-brengen! Ik hoorde in de Kont-stand een overwinnings-roes! “Maar “ze”, spelen toch uit?’ En ik maar denken dat Het dak van de A R E N A er af ging! Oh, sorry Johan Cruiff, is dat in ieder geval bespaard gebleven.

Was me het zondagje wel! In Den Haag ontplofte een niet geplande Gas-trolochise opening te vroeg. In Rotje Knorr liep alles in de ‘Knorr-soupzooitje was het.’ En bij de Herdenking, was iemand vergeten de Gas knop uit te doen! En dat bij een Herdenking, waar Eli Elishamemarikaany, zich dood voor zouden schamen.

Maar ja die zijn zo rijk, dat ze de Shame en d Blame-schuld op de ‘Begroting,’ voor zich vooruit konden schuiven! In de Tussen-stand van de toestand, waren de Pübers eindelijk uit hun Winterslaap ontwaakt, en kregen van de P E R S –É de Bijbelse Genaaide-klap !

En naar nu blijkt heeft de n o s – Léés Tom –Echt bers sé de officiële werkelijk 90-tig minuten maar niet uitgezonden, want dan was 0 2 0 –tig al hélulmaal niet uit de Doden aldus de Bijbel van Rinus Michels uir Het Gr- as hèr rézen!‘

Het is Vijf uur de mensen zijn gaan slapen Oh Uo Oh o o o o o o ! Het is Zes Uur Twee voor Twaalf! …Tja, dat heb je als je naast je Zondagse voetbalschoenen gaat lopen! ! En iedere Keer weer, in de Valkuip van de Ge-nhére-divisie gaat lopen!

Of in de Winter-slaap-verwekkend overdonderd – op wordt verslagen. Heren van de Warrowgantie..Wàkker-woorden, anders komt er nog veel meer P S-P Trammel-lantie !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Geen Woorden – voor – maar O N E-daden

  1. de valkuip, ja, ik moet er nog van bijkomen, maar zo’n verslag van jou maakt alles weer zeer relatief, leuk stuk

  2. Joshua zegt:

    En da’s geen T H E E V A L R É A C T I E !!!
    Laat staan een Toevalrééactie
    Groet Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>