A C T U A L I T Y – B U S J E komt zo…..

Ja ja, Ef en Veevoor de Banaalfabeten,-F N V kijken in de bussen de andere kant op,- en niet met U mee!

Net nu De N S uit Schuld-gevoel, de verkeerde kant op-kijken, als twee mannen van het vanzelfde geslacht zijn, is dat volkomen duidelijk, als je uit dezelfde Familie komt .. de andere kant op keek! De geschietdenis herhaalt zich zelf, wat eigenlijk niet voor herhaling vatbaar is!

‘Zùh,’zouden juist blij moeten zijn met die brievenbus bhoerka, eindelijk een wandelende brievenbus, waar je ook nog gratis als wandelende rok-in zuil reclame voor en tegen Misscriminatie kan maken, met de tekst: Wij herkennen ons niet in Femke – Vlamke Hals-zakema!

De dame met de grote muil, trekt nu de muiltjes aan. En je hoort haar van verre, of het fair is weet ik niet, maar de echo klinkt nog al hol van de communistis- zerende vaten ! En dat zijn vast niet de vaten van het van de Leer concern ! Die onlangs met tien-duizende-vaten de pyramidetemid den in Londen de aandacht trok!

Door de communistizerende vaten praten wij elkaar allemaal De P U T I N ! Trump bouwt een horizontale toren van verzet, kilo low-meters langs de grens van het ontoelaatbare, en Putin pleurt het verzet achter het behang, eh belhang van de verenichtende Naaities..Je laat de arrestanten alles bekennen, volgens mij zijn we terug in het land van de Vast zisttende dégéénneraties! Ik verlang zo terug naar vroegghèrrr, toen de bussen nog op tijd reden, en de treinen naar Westerbork … nee hee, tot hier en niet verdher De Heer is mijn Rhedder!

P S : En als je toch een Boom wil opzetten, ga dan maar naar de W Y S B R E E K E R… daar staat weer een Gigantische Kerstboom, maar ja, de Shint kan daar niet aan en of van wal steken, verspert door die boom.. en neemt dus de bus, en de Shint moet dus zich laten identificeren..Mijter af, Baard er af, en wie zat daar onder.. Andreas van,,,,, Weg-wézùh nu, non-dès-jus!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>