A C T U A L I T Y – en the niet communiezérende vaten

De Braapbantse Killennials nemen het Bril-jant van the Underworld over..Onderweg verloren ze nog een paar niet ‘communicerende vaten.’ Maar daar hoor je de Brabanders in the Twiedde kamer niet over praten!

Nou is en was de chemie tussen ‘géén Idéé-6 6 en the Vie Vie Die en het thoerrisme blijft maar groeien..En the Populieriteit blijf ook maar groeien, zodat je binnenkort de toerristen door de bomen niet meer ziet staan.

Zie de maan verschijnt door de bomen, er komen massaa torehoerridsten aan !
En door ruimte te kort’’ beginnen ze te vliegen boven de straat. Nou zie je ze naakt tuurlijk in die stad wel meer vliegen. Dus elkaar vliegen afvangen wordt voor de Vliegtuig-maatschappijen een heet hang-ijzer..

Van ondertussen staat het water aan de andere kant van the wereld ‘Soe-la-wéészie’ tot aan je lippen: Drie maal 5 5 5 is 1 5 Euro, dat moet toch geen te goedkope bedelbrief zijn! En wie hoor ik Mark, maar de Mark bestaat toch niet meer.

Wie ook niet meer bestaat als U S A vertegen-woorddichtste is Nickie Hé lium en die ziet ze niet vliegen! What you get is what you seat, haar zetel opgeeft..Surprise surprise.. Van – ondertussen zijn het aantal vermissingen de Spuigaten aan het uitlopen, en het aantal blubbelgangers door Bellingcat boven water en tafel gekomen.

Naar nu blijkt speelt ook Ras-spoed- in een slim dubbelspel, denkt ie, maar het cctv systeem is nog niks vergeleken met natuurlijk ‘Het Sinternet, vol verrassing klopt mijn hart! Raspoutintin krijgt de Hartelijke Groeten van zijn eigen dienst @t youre Zeurvis the G R U ten! Maar dan in Ollandieja die ja ja ja D 6 6 geeft ze van Jetteke Jette! Dat wordt voor velen de komende tijd erg goed oplette!
Goeden morgen !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>