A C T U A L I T Y – Voor B A R T en alle anderen die niet gekeken hebben..

A C T U A L I T Y – Voor B A R T en alle anderen die niet gekeken hebben..

The Dee after de Naait bi-voor ik verder ga, even dit !
Een aantal bloggers heeft uit Allergische overweging besloten om met terugwerkende hand, de derde Dinsdag in Zapp-tember over te slaan!

Want de I- voor-behoedjes komen niet genoeg aan hun trekken, waardoor de minder-heids-sterfte aan ‘minderen’ dermate op de begroting van de Derde Kamer- tussen-haakjes de ‘Kinderkramer’ komt te berusten, zodat de Indexi-zaad-tie niet langer verantmoordelijk kan worden gehouden van- en voor en tegen, vandaar dat de Knop bij sommigen doorgedraaid op Zwart ging, wat weer niet wil zeggen dat iedereeen bij de Dief ie dentie Zwart bij-verdiend.

Die néé-ga-tiefe connotatie heeft niet iedere keurige burgen verdiend!

De Unie – leverage is geen afspegheling van de komende Ax-it! Want dat zou voor Mee Eye hef joor Fooits please’ de Br-e x i t betekenen.. En aangezien ik niet zo goed kan rekenen, rekent Mee Eye Hef joor fooi-s police?

Uitgerekend, nu alles zo voorspoedig uit de politieke hand loopt, komen er steeds meer berichten van het in-tegen-deel binnen!

Zodat de voor-uit-komst is dat we ons moeten bezinnen , om verdere Miss-bruik van ‘Bah-Mie Toe toe’ te voordromen!
Kort gezegd, is het nu 1 dag later na de kater van de Gehoorlézing, en kunt u als Bart-ender van, gerustig weer aan-en afwézig zijn, om je er verder niet meer aan dood-hoeft te érgeren!
Leef fe de Koning Hoer a Hoer a

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>