A C T U A L I T Y – Vanmorgen zijn een aantal verdachten op-gelicht!

Vanmorgen zijn een aantal verdachten op-gelicht! De aanhoudingen liepen gesmeerd, omdat verdachten Boter op hun hoofd hadden!

Onder de Code-naam: “Het zal je vrind maar wézùh,Yeh Yeh Ye Yeh’, zijn niet de vrinden maar de vriendinnen ‘van’ opgepakt, toen ze zich als Mannen gingen aankleden en gedragen!

Omdat met de voorbedachte raden de kans op verraden meer in beeld kwam, heeft de Aimé prevent tief zich aan de rand van bedoelde ‘target’ zich aggressief laten opstellenbij de War-restatie!

Een hele prestatie, omdat verdachten niet in de gaten van hun ge-en verweer liepen! Het beoogde object werd Fiqctief met de kleine ziegaatjes uitgerookt, waar door verdachten aan het kleinste end aan hun trekken kwamen!

Omdat in Growningen de meeste Vindicatie Knorr-ballen soup wordt ge slurpt, worden straks rond vijf dec. Surprise surprise chocoladen vol met sigsredtten uitgereikt, omdat op straat allle Knoor ballen mogen worden uitgerookt !

Van-ondertussen wordt in The Verenichtten Straten een Wardinaire ‘kontgroeningszaak van ruim dertig jaar geleden opgerakelfaalted, Eeen verrechtssysteem waar bij De Trumphfiale toverwinningen naast het grofgebekte af-en asvalt wordt getrumpeydumt! Waarbij de Onafjangkelijke Verrechts-systeem, op een opzij-spoor van de Dòm-mooi-gratie wordt gezet!

Nog even, en ‘ze’ zijn een Vazaalstaat van een Rasputanische Vergangkelijkheid!
Omdat alle verbindingen met het vasteland zijn verbroken, is nog steeds niet bekend wat nu het bedoelde Oogmerk van de Nieuw te vormen Dictatuur was.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>