A C T U A L I T Y – Kruis-verhoor onder de rokken en 2 0 jaar later opbiechten…, dat is pas jezelf verstappen

Wel verdacht dat je door je te ver stappen denkt dat je 1 pilsje -vers kan tappen-.
De Fabeltjes krant had weer de Primeur, waar Peter Air de Freeze ooit is begonnen. En waar vele Criminuélen mij ‘gestolen’ kunnen woorden, schieten mij te Kort om die ene vraag als een vaag-teken twintig jaar als Aúders! met je mee moet dragen. Want die ene vraag is zo kinderlijk éénvoudig…, W aai-t nooit over.
Een A-dult die blijft steken in de Puberteit.., nou dan ben je uitgeluld , en blijf je met je poott t t en van een kind af ! Maar ja, als je hele Leven voor een Kruis moet klaar staan, wil je ook wel eens een echt kruis voelen.
Mìs-dien-aars niet! Wil je wel eens een G-Hei llige Mis opdragen.. Het is wel komisch dat wij vreoger altijd moesten biechten, schniechtten! En dat ze nu ze zelf aan de beurt zijn, het zo moeilijk vinden om hun dood-zondes op te biechten! Dat is sowiezó een doodzonde!
En in ons dorp was er vroeger een soort ‘Darkroom-laantje met de naam : ‘Kappen-noa-laantje!’ En handen boven tafel voor het eten kwam ook daar vandaan! Dus de Cuttho-encyklieke R. K. Kerk kunnen we nu wel doorkruisen ! Die gehele Kerk is een Kruis-téken aan de wand !
Toch es over een ‘schiet-gebedje’ na-denken, nu iederéén als Gamer is door-geschoten!.Een ding is natuurlijk wel duidelijk dat ie als Gamer, behoorlijk van de Kaart was. En dat voor velen duidelijker word, dat ze van een oude landkaart behoorlijk van de kaart en de weg kwijt zijn.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>