A C T U A L I T Y – Also the Food-ball is round

Also the Food-ball is round

Nee toe, Tap toe; d’r is geen Bal aan ; Bal let me go à Go Go Co Co Chanel, ja dan weet U het wel ! De Ballorigheid neemt ‘over hands toe’, vanuit de korte corners hoor ik Ta Boo boo boo ;Da do wrong wrong ; Da do wrong wrong! Yes my Hart stood stil its ain nill!
En bij de Nee to in Brussels Lof staat meer dan hun Hart stil! Daar raast een Bla Bla Bla Bla Bla door O T A N! And You Pau Pay Pay, tja begrijp het wel, ze hebben er daar de Pay in, en the Payn out. Dramarika heeft de grootste Bek oud !
En today in London end The Queen is looking at a Plastic bubble Rubble- Roebel! If you look at his Haircut- what: You Mien from Melania? She must have had the moist bjoetifull Hair Cut!!
Up to Hell – zink –key..End the one Million Dollarquestion to Rasputin et Tin Tin : Where do I get such a Kuif? Because Melania and I want to hef a Glas end a Fuif! End Zeur wan Kwestion! The Final Question? Did you or didn’t You ! End Rasputin tin tin said in Dutch: “Voor joe een vraag , and voor mie een Wait a minute..Did we know each other?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>