A C T U A L I T Y – Wegens Tiijd- en menigsverschil van Twee Leiders en afg-leiders

Wegens Tiijd- en menigsverschil van Twee Leiders en afg-leiders, kunnen wij gezien de ,gemenings-verschillen de ‘handen wel schudden!
Met fijn-gekniepige Blikken die net zoals op de Politieke Kermash, al blikken op oneindig gooien, staat the World in brandend verlangen naar een Lava van Kritiek op The T R U M P E T E R S in Heaven and Heraldead News te wachten.
Think –a poor-mans choiche what is not Sophie’s choice !!
En misschien wordt er vandaag in een Hand-om-draai om je oren, nog net niet een Atomaire vrede verloren. Wij allen zijn het verstand te bijster, en ik hoor een Vreemde Vogel met een vredes-tak als Trumphiale Schijtlijster!!
Aan zijn Kapsel is goed te zijn dat ie Blonde-on-Blonde behoorlijk verknipt is, en dat zijn naam als Oen uitspreken nog zo Gek niet als een deur naar de Vrede is bezweken!
Dus vergrijp die kans niet, want dat doet Hans Anders door de Roze –Vrede Wilt heden nu treden chloorratisch een vooruitziende-vredesblikop oneindig verbleken..

Wat ook pijn in mijn ogen, om er naar te kijken, doet verspychologen, is Het Proces als Ab-zes –min ‘Den- Dolderend’ en overdonderend om er naar te kijken! Bedrogen door een Rééttinaire-Poli-klinische gek , die gaat over lijken!
Mijn oren en ogen lieten zich al bezwijken bij de eerste vragen, en de Tr-aanblik van het Gerechtshof. Hoeveel-verdriet kun je doorstaan, om zonder Annne door te gaan? Weet U het? Ook te rechtse-gevoelens ben ik ten Dolderend en ten einde verraad door dat Bos gefietst..in Spagaat! Hoogstwaarschijnlijk zegt U dat niets, maar dat is het dorp waar ik verloren ben !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>