A C T U A L I T Y – Ook als Uw Vaak-antie naar het Zuiden gecanceled voor naar Het Noorden?

Zijn we Buiten-spel gezet? Nu de gehele RotjeKnorr bende Beleef-of onbeleefdbaar aan de zelf-en verkeerde kant is gezet!

Je ken beter r r seggehn: “Gedumpt..”Dat zal komende tijd veel Rotjes-knorrr vuurwerk geven! Terwijl Gemeentes juist ze te paard en te vuurwerk willen bestrijden…

En over Buiten-spel gesproken: Aai Jaai Jaai Jaxes, ofwel A J A X en N O U R I gaan niet meer door één Deur van het Verzorgings-tehuis!

Naaijax-en Nouri geen oor aan! Of een hoor aan! En vhoortaan is er ook met de W K in Rusziel land géen Bàl aan !

Altijd lastig : Een uitwedstrijd met een Advocaat die geen trainer is“Wie sal – eh zal wie betaald zetten?

Vraag dat maar aan Wiebes the quibes van Het Buitenhoffleijke M-interview! En iederéén kan in Groningen aan het- wat ik hier niet mag uitspreken- Van Gas-t-vrijheid kan men daar waar er ‘niets boven Groningen gaat’ ook niet spreken!

Over spreken tot de verbeelding gesproken, is dat ik de Engelen hoorde zingen! Terwijl de Schijngheiligen toch pas in Dee-zeeëmber hoorde zingen. De Scherdertjes lagen bij nichten in het veld.. Eh, sorry bij nachten in het veld!

En om kleur te bekennen zingen de b-hengelen bij nachteloos –geweld in het veld! En daar heeft Hoogveld niets mee te maken! Dus laat mij niet verraken,als U zonder een Pilletje van de Jasperina Pep de Jong zal blaken, in vèr-zonnen-vol en blijheid, van dit eeuwige bestaan!

Zo iets verzin je niet : “Vrij vertaald ben ik in de Landschaps-taal verdwaald!” En neem hier de Vrijheid bij d’r hand, dat ik af en toe, mijzelf laat verdwalen in een Fictief vacantie land ! Ik haat vacanties, maar ik zal voor U mooie Vaakknanties U toedichten, en groet Hierbij alvast Neven Nachten en Nichtten!

P S : “Worden met twee oh’s vast Hellegedichten!”

P S : Ook de Natuur loopt vooruit op de ‘Klimaat Zee Oh Twee’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>