A C T U A L I T Y – Alles K I D S ? ?

And so , here we are ! I’ll cry you a Baby! My Lady and I, sorry My Baby and I are a big lie Lie Lie Lie Lie Lie Lie Lie! Waar heb ik dat liedje eerder gehoord? Oh the Boxer van Paul Simon &Art Garfunkle ! En als er een liedje niet om liegt… is het wel…Rell de Rell Wij geloven die grote huilende Baby-my lady nog well?

Kent U die ansichtkaart nog wel van vroeggher, toen alles nog Oh Gay was? Nou dat onderwerp je er maar op los! Total loss van W F Hermans er op na gelezen.. De Crazy denten halen de Krenten uit de pap! En Pap, wat ga je nou aan dat vreettelingen-probleem doen?

Oh, u gaaat een Exs-zekketiorder order onder-tekenen? Zodat eem kind na twee weken door de desert de was kan doen, die U vuil hebt opgehangen? The Dessert end ‘a hoarse with no neem het er van!’End so my Felower than low Dramaricans: “Ask not what we can do.. But too de loo de leeyoki! Get rit of this Popi Joopie! And get rit off all the vuile was en luiers.. Dat zijn de échte achterblijvers. Signed seal and Deliverd! We wil dtay tough on Remigratio and Degradation of our National Resources!! Thank You and have ee koet Naait!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>