A C T U A L I TY – Die üntergang des Abendsländen!

Die üntergang des Abendsländen!

Niet te geloven, de ‘k onthullullingen van Stormy Weather Daniels e n d Michael Cohn versus Giuliani en Domald Trump verhullullen niets meer of minder Die üntergang des Abendsländen!
Ik heb altijd gezegd, dat die Lady in Red staat bij, die Üntergang des Abendsländen zou worden! En de Illegale rekening , zal naar nu blijkt veel duurder worden betaald! Müller en zijn team zijn zeer intiem, zodat ze niets onthullen voordat iederéén Mea Mea Culpa en Mea Maxima Culpa hebben getoond! Wat heeft Maxima daar nou mee te maken? Had die niet ooit in een te vèr-verleden vuur eine Dooitsche Bank im Wall Street gearbeitet?
Zo en nu even geheel iets anders!!
De L èkkere B étere Ha Ha Theeërs worden in twee op de drie keer dat het voorkomt geaccepteerd!
Maar keren el k aars de wang toe-keren als het op Kussen van hetzelfde geslacht aan komt! Nou dan kies je toch een ander kussen! Maar we gaan toch niet in het Openbaar elkaar de Kont kussen toch? ‘Nee maar’op ‘Iconisch dag’ waren alle Koordames- af-scheitdames geworden! Maar eigenlijk is dit van-onder-zoek niet repreesendtatief! Het wordt geaccepteerd, als je het maar niet mag zien, laat staan weten! Nou dan kun je elk-aars handen wel schudden! “Les it Bi Less it Bi … Speaking worst of Missdom Let it bi !! To Bi or not to Bi “ Ben nog steeds zonder ! Dus ben ik en net zoals U B i- Zonder!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>