A C T U A L I T Y – Wij gaan morgrn door Het Lint en door een..

 

Die ‘diefievent wat een Beplasting ! : U ni lever-en Dief-fie-dent van eigghùh Sportemonnéé..

Premier C R U – gezegd:  Dief–vi-dent i s t ! zette zijn tanden er in, om een Promotie van one-trouwen met de G Ó – alitie turenlang uit te stellen. ‘

Nou kan ik mij voorstellen dat er niets valt voor te stellen bij het Duo-Up-rutte en nogal Kwiebes toch? Nog al Quibes om op te Rutte!

Wat een Trutte-kutjes bij

W ij

N iet

L  eren..

Punt en E l

“Wie is die man?“  “Driessen heet ie, hoor je ze nog zeggen…

“Doet iets met Communie-catie.”

Ha ha, Driessen was Pré-zend-tatort van Brandpunt Dames! !

Nu Up-rutte the Pro-homo-tie van ‘dief-fi-dent’

Heeftoverleefd, ben ik wel benieuwd wat hij straks bij Junilever gaat bij-verdienen, voordat die uit de Kast van de Prohomotie verworpenen der aarde komt !

 

Maar in India zijn de Kasten zo hoog, dat iederéén daar altijd ‘binnen’ blijft!!

 

En de ‘van-onder-kaste-klanten’ pikken dat niet langer! Alhoewel de meeste Pikken, gewoon in de Kasten blijven!  En een ‘Pikkie-néés’, daar gaan we toch geen grappen over maken hè Joshu-hoshua!?

 

Nee, want dan weet ik morgen van de Prins sinds Vijf Jaal alweer geen kwaad!! Ja, en met al die prins-zesjes van mannne, begin ik toch aan de Gebaardheid van de Manlijke lijn te twijfelen..Veradellijk onderwerp je daar maa niet langer aan!

 

En ik heb mijn helel leven Duiven en ander mensen uitgemolken, dat ik vandaag wel door Het Krooninklijke Lint mag gaan! Toch?

 

Mijn Oranje ‘Kòndrômeriën’zijn niks vergeleken met ooit de mooiste Condoom die ik ooit bij ‘Ha Théé Vijf’ A T 5  Amsterdam’ zag. Écht te koop in de Côndróómmerie in de Warme Moesstraat.

 

Die mocht je pas met Oud en nieuw om doen!  ‘Nee tut ! niet om je fietstuur… Maar om je Richting-aanwijzer! Waar die zit? Wordt gèk van jou !’

 

Maar als die goed zit en ‘tussen-haakjes’ ‘Hèt gebeurd is’, ging die Condoom Happy New Year zingen! Geen grap Binnen één Nééjaculatie was de voorraad en zaad van de 9 0 0 Condooms uitverkocht! Dat was pas zingend Het Nieuwe Jaar in gaan ! Of ze er nog zijn?

 

Nee ze zijn uitverkocht! Maar misschien morgen op de Vrij- what’s in a neem op de Vrij markt vindt je er misschien nog wel een paar !!

Veel Plezier!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>