A C T U A L I T Y – Voelt U zich ook Getacodébètst?

 

 

Taco Debets heeft op de T E F A F  een Wassen Neus – beeldje aangeschaft!

Oetje en ootje en ootje voelen zich gepasseerd dus in het Oopje genomen! Tis natuurlijk wel een Koopje op de Thee Faf-tastisch!

 

Meanwhile spoke ‘Thee are you Em Pee met een Stalen gezicht’ het onder-getekende Document! Its not my Steel.. Maar tegen De Staalmeesters kan Dòmald Trump niet op!

 

Zal Ralph  Hamers stuk zich met 50 % Freenanciele- verhoog i n g op-offeren in een I N G énieus spel, en t-overspel bij de R A B O O S  B A N K  waar de Kluistrofobie na de Spectaculaire kluisjes roof, alleen maar toegenomen is !

 

Naar nu blijkt heeft T R U M P lsast van Kort-zichtigheid!! Oh hoezo? Noa heeft een Stalen Plaar voor z’n Kop !

 

Trump zal binnnenkort z’n Triumph Card uitspelen met die van onder-betaalde Special Guest en Lady ! Die met de Borst-wering alle tegenstanders bij een ontmoeting gelijk Plat en Flauw vallen, waardoor de Tegenstanders Opponents voor zwijm gaan! Zo schakel je dus je tegenstanders uit!

Wat je van de Sputin-kliniek niet kan verwachten, want als die Nerveus worden, is James James Bond er geen touwtjes om , niks bij!  Diamonds are for Never and Ever# The Nerve Quest where not on the List! Ans Olivier Bommer van Moss-koud verzon een Nerve Quest als List en bedrog..R U S  C I A  Gratia Amadea !!

 

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>