A C T U A L I T Y – P I A P I A waar blijft die brief nou?

 

P I A  P I A  waar blijft die brief nou?De W E T  is .. aan ge nomen dat iederéén er is..

Omdat de Naast-bestaanden van Pia f Dijkstra niet zijn gehoord, worden ze pas bij ‘t-over-leiden van Mevrouw in questie waar veel kamervragen bij worden gesteld, in de Eerste kamer van het plaatse-lijke ziekenhuis geminformeerd over de laatst Will is bad!

Dat is een ‘te-mond-vol, wat bij nader in zien een verklaring vereist !

En Bad-min-ton is eenzaamheid om achter het tennis net te vissen..

De naakt-bestaanden voelen zich op een zij-en dood-spoor gezet, zodat er een spoor van gerede en overrede treinen worden, en werden gezet !

En zo is het maar nou net niet gegaan: “Waar blijft die brief nou voor de Eerste Kamer.”

Vijf voor twaalf en Kramer wint z’n eerste Gouden méédaïlle! En Pia-ef-eh Pia f let alleen maar op haar  haar poliniettisch  ‘Dé-taïlle!

En de Griffier neemt de benen kom hier met die brief, want ik ben al te lang overtijd, er valt niet meer te wenen.In de

Eerste kamer heeft de Twijfel al meer gevat dan de Twijffelaars van en in de Eerste – en Tweede Kamer-vragen naar de bekende weg.

De N S kan de naaste familie ook niet over het dood-lopende spoor helpen! En de Warrogantie, helpt haar ook niet om over het dood-lopende spoor te zetten.

Dus blijven de naaste fémilie-leden haar  te nauw ernood gezet, op de voet volgen..En ook al is Moeders-wil-is wet!…. Ja, maar daar heeft de Familie geen Handtekening voor gezet!  Dus heeft de hele achterban zich als Familie laten uitschrijven, en is P I A F de enige wanhopige roepende in de Woest-tijn!

En dan gaan we nu over op de stemming! “Nou zo te horen en verloren, zit de Stemming er goed in!  Leve de Koningin, eh Princess.. Wordt het niet tijd voor een abb zes , oh sorry recès!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>