A C T U A L I T Y – Dis is Z ie e N e N !! E N-A-Msterdams Peil

 

Goeie Morgen! Dis is Z ie e N e N :

Wij krijgen Het Volle Pond, die iets te zwaar is! En hij gebruikt een middel-tegen ‘Haar-uitval!’ Oh, vandaar dat ik ‘haar’ steeds minder in het openbaar zie! Haar-uitval  wordt tegen gehouden met een ‘Glij-eh ‘gel-middel!’heeft de dienstdoende arts-darts – ‘geen pijl op te trekken!’, gezegd!

In Kreuningen zie je hard-verscheurend steeds meer Weuningen die met ‘mooie-r woorden het niet’, net zoals dat one-beleid, ‘geslooopt’moeten worden!

En wie die Kwiebes heeft aangesteld, mag Joost weten. Maar nu begrijp ik het wooord ‘Poppenkast van Jan Klaassen en Quaadtrein beter!’  P S : En Oh ja, alle Kreunningers op de Poepblieke Tribune hoefden gister geen afscheit te nemen! Kregen gratis over-nacht en overdenking aangeboden in een Bunker-vrije ruimte!

Hoezo? Nou, omdat er niets boven Kreunningen gaat!Volgens ‘geruchten’, moesten alle Kreunningers met een Bord voor hun kop die inleveren, om te voorkomen dat die bij de Kamerleden terecht zouden komen!

Maar wat stond er dan voor Schòkkends’ op die borden? Nou dat het Werkwoord van de Verledentijd nam-en is ! En daar zit natuurlijk ‘politiek-gesproken een luchtje aan!’ ‘Tsja,nel’, kan niet eens de gasrekening van te voren betalen, laat staan-achter-stevoren, zo’n luchtje!

En oh ja, Het huis in Amsterdam is te klein, terwijl het Driehoeks-pand t o Het Rijksmuseum Bernhard diaans te ‘ruimdenkend is !’ En ja , laat dat maar aan de van ‘Volle-hoofden’ over! Een door-snee-burger kan daar met z’n verstand niet bij! En ‘vindtdiecattiaanse Siamees’ maar eens.

En Pieter schijnt ook Paleisténend-kròmmend bij te klussen! Maar niet in Kreunningen neem ik aan!

Nee, want dan zou geen Steen dès Aanstoootsgevend als een Aardbeleving op den ander blijven staan!

‘Tja, dat zou dan ‘Scheuring-en-inslag worden, zei hij gèk-scheurend!’

Goed den morgen!!

P S : en Oh ja, er schijnen in de Coalitie nu al aardverschuivende Haar- s-geurtjes te ontstaan!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>