A C T U A L I T Y – Bij het C O C zijn alle Ghulppieten..

“Mooi- Nàr- Gie-rend rijk-dòm”

Goeden Morgen : Ik hoop dat U wakker genoeg bent om naar de Anorérectia van de W N L – dames te kijken!

Zo te zien krijgen ze niet genoeg te eten! En om zo magertjes over te komen, is ook niet voor herhaling vatbaar. En om er dan zwartkijkerend bij te lopen,hoef ik ze niet verder zwart te maken. Vivienne pluk een Roos..

Bij ene Freek vliegen de Dierlijke Instincten en de Vonken er van af.Menigeen wordt Haai van The Haai there’s ! Freek doorstaat de Verstands dès – tijds! En dès-tijds  was iederéén veel meer dierbaar aan mekaar dan nu ‘verzintuigelijk’het geval is !

Geheel iets anders: nu W A van de Buren aan de andere kant van The World zit, wordt er een rapport gedopenbaard, waardoor W A van Buren net op tijd zijn Centjes op het droge heeft! Wat je van die H- Eiland-bewoners niet kan zeggen! Nou ben ik zelf ook nog niet droog achter mijn oren! En om nu al achter mijn oren en de auto te krabben? Ik ben Glad dat ik thuis ben!

Oh ja, die Shinten-discussie kunnen ze van mij cadeau krijgen! En wortel-trekken laat ik aan mijn Verstands-arts over!

En het huis is weer te klein rond dom Schiphol onder je kont zul je bedoelen.

De Openbare Aanklagers willen in Hoger Beroep Pochen over de Fautomatische Piloot !

 

Ik stel aaan Mevrouw de Sinister Ollongrenseloze  préferen-dòm-s-wetten voor ! Maar als het aan de Néé-der-lantse bevolking ligt, wordt de gehele Tweede en Eerste kamer incluis die ‘Mevrouw’ afgeschaft!

Bij het C O C zijn alle Ghulp-pieten wegens Textuéle  mintimiderende Handtastelijkheden onmiddellijk op straat gezet! Ja, je moet je handen dan ook in eigen Z A K  steken!!

 

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>