A C T U A L I T Y – John dè gaat een Mols-Hope bouwen, tegen de grote Drie..

 

Humbugberto Tan te van. Blijkt al jaren De Zwarte Piet  te zijn , waardoor Blanke Pieten hem moeten beveiligen!

K N A B die Overval  Dùh B A N K : K N A B-  voorop-gelicht!

John T – A L – P A? laat al zijn bedrijven bungelen, zodat het Elastiek onder aan de brug te ver is uitgerekt!

En zojuist hoor ik dat Dòm malt Tea are You M Pee, ook steeds meer Impeacheble bungelt! Dusa dat wordt nogal een Stuitterende  One-vertoning!

Weer een nieuw Framenomeen : Black Fraaidee! Op Zwart Zaad-terdag zitten, en dan toch teveel uitgeven, zodat Thanks Giving dee voor de Turkey’s niet door gaat!

P S : Moet niet gekker worden, werd gister gebeld om  meer Loten te kopen in een spéciale aanbieding! Ik antwoordde met de Mededeling dat ik zelf bij geboorte “En Lot uit de Loterij was, en ben! Dus hoef ik niet inflationeel op mijzelf in te kopen! Volgt U het nog? !

Eerst Goede Vrijdag, en nog geen drie weken later Zwarte Vrijdag.. en één dag later Op Zwarte Zaad-ter-dàg dàg zitten! Spèr-ma de détails!…

 

En omdat steeds meer mensen vinden dat Sinter Klaas de Boom in kan, zijn nu al de Kerstbomen niet aan te slepen! En dan moeten ook nog mijn eigghùh Ballen er in!  Nou dan voel je je wel Pikfijn! “Ze kunnen de Boom of liever nog de Snelweg-wézùh op of in !!

De Prinsen van die Familie zitten er behoorlijk onbehoorlijk warmpjes bij! Nou dan kunnen wij ze toch in de kou laten staan!

In Argentinië worden de onderduik adressen steeds… Hé , nee hè! Jij gaat toch geen grappen over  ademnood aan de man maken hè? !  Want anders gooi ik je wel in Het Diepe!  Of van de hoogste Duik-plank! Weg wézùh!

Prettig Weak – end !!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>