A C T U A L I T Y – Zwarte Gaarten en andere Taarten

 

App – arte Vrhijbaan voor homofile V-rijbanen! Zodat je elkaar zonder aan te raken kan inhalen!

Aantal Baanaannen in de Uitzet-branche kloppen niet met de cijfers van de Uitcent-bureaux!

Steeds meer Héét – ter- Oh’s en Á’s zitten in een Zwart Gatt, terwijl dat voor Prohomo’s de gewoontste zaak van de Heren is! Oh sorry, is,  en de Wereld is iets anders.  De Thesis wordt bij het Thee-drinken steeds meer  als onderwerp gebruikt, om Sensueel Pisbruik te vermijden ! Want Meiden als groep willen juist die mannen vermijden!

Wij hadden vroeger alleen maar Henk van de Meiden, nou en die wilde je graag vermeijden!

Over Kanjers van Oranjers en Meijden gesproken.. The Beste Player van Het Jaar ging volgens de Meijden naar Rodildo. Omdat zelfs Verstappen daardoor uit de bocht vloog en gemiss-t-qualifizeerd werd! Het wordt voor Max Verstappen tijd dat ie de ‘Zwarte Band’ gaat halen!, en zich niet meer laat ver-stàppen!

Mark Rutterdrie, hùh?, Mark Rutte drie Rutterd nog lang door, maar de kieszers liggen na Maart wel op één oor, terwijl de Al-gemeen-verraads-verkieszingen door menig SweetSexteenMeisjeskoor wordt gerappeteerd! Rapeteerd? Dan zijn dus de rapen gaar!

Ja, en na Gisteravond bij de Hesstek #dwdd,  ben ik aan Bah mietoe!  De Vèr – Trut- tingeling slaat toe ! En ik hoef niet in ‘geilen en kleuren’ te weten of te horen hoe de Vent-ta-sie Van Brandt Korst-tius een Lid-teken aan de wand achter laat..

Blijf lèkker achter die wand, duik in de Biecht-en-schmiechstoel, doe schieddenis-gebedjes en bidjes! Maar ik hoef het niet allemaal te weten!

Vandaar dat ik Graag naar Het Zwarte gat, de zwarte Gaten van Stephen Hawkings ga! En daarna ga ik wel naar de Shrink before I Think met een ‘T’, en niet met een ‘Z’ er nu maar een punt achter !! Jan Slagter… Néé Néé, We gaan toch niet over “Gebakk-en-Lucht beginnen hè? Doei Jan Slachtroom op de Put-ding!

 

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>