A C T U A L I T Y – Soms heb je er geen woorden voor- geen woorden maar misdaden?

 

Zitten er in Den Dolder nou alleen maar moordgosers? Of wordt iederéén Het Bos ingestuurd, die over ‘lijken’gaat?

 

Vanvond wordt het voor ‘Open-Doel schieten’, en vul zeven kruisjes in, en vergeet niet een ‘kruis-téken aan de wand te slaan !’

 

H K H Guillaume Allexanders  is net op tijd in Portu-gàl spuiten aangekomen! Zodat hij niet verant-moord-en woordelijk is, voor de nieuwe rùk-géring naar Rechts!

 

Het Hóór-rakel-specktakel en Specsavers in Vrieslàn Wiegelt zich een ongeluk, na het ‘Voor-vèt’, eh forfait, op het Khènnie Huis-man –bezit!

 

De leiders en af-leiders van de twee partijen hebben een Grisstelijk verbond afgesloten, zodat ze totaal van G * D Lost en ver- Lòst zijn! Wat weer een Kruis-teken aan de wand is !

Aan de Amsterdamse grachten is voor a.s Vrijdag verplaatst naar Het Concert-gebouw! Waar het Grachtenfestival van drie weken geleden zéker voor herhaling vatbaar is.. En vanuit de Hemelsche Regie zwaait hij met de Strijk-stok! En soms zijn woorden te pijnlijk om als ‘dood-goeie vent’ op te schrijven..

 

Tsja, de Rechtstaat? Vrij-gelaten ben je daar onder! Als er een héleboel ‘Schééf-staat! Faber, ook wel bekend als naam van beroemde Kleurpotloden-last! Ik ken maar één Kleurbekennen zal ie wel nooit : ‘Zwart gat, als je bent verstrooid!’

 

Soms heb je er ook geen woorden voor! Doodzwijgen?  Ik zou niet graag willen m-oor-delen! Faber-gé? Oh jee de geruchten zijn niet van de lucht! “Nee – ik wil de waarheid straks niet horen! Ik ga op de vlucht voor de waarheid! Een Tuchtstraf bestaat dat nog?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>