A C T U A L I T Y – ook verslaafd aan deze Regering? Nog al W I E D D Ù S ! !

 

“WilhelmusvanNass souwe ben ik van Dooitsche Bloed”

Den Vaterlandt getrhouwe bien iech tot in den doet!

Ken het hele lied uit mijn hoofd! De Achttien Doden ken ik uit mijn hoofd! Denkend aan Holland ken ik uit mijn hoofd En de 56 gedichten van Neeltje Maria- ben ik te Min- ken ik uit mijn hoofd! De Magna Carta , etc!

 

Maar r r r Dit Kabinèt-niet.., ken ik niet uit mijn hoofd, en dat wil ik graag zo houden!! Las van de week dat de B U M A –S T È M R A een grote oplichters-bende is..B U M A  schijnt in Oude Friesch een afkortingg van B U R M A N te zijn geweest! Zo’n buurman zal er maar naast je wonen..G r r r r i s talle Hoor in Geloof en Liefde van het Wee – Zee- Dee Ha weg.. En nu krijgen we ook weer een Reetferendòm dòm dòm! Kont- stan een Meeslepend net achter de grote Vissen, tis dat ik me keurig moet gedragen, ander s zou ik even mis-plaats gaan V-issen met een ‘P’ er voor!

 

Verder nog nieuws? Nou nee, ik heb vannacht met een gerust Sport-hard geslapen, zodat ik  van de wedstrijd – Oh nee hè!- als een Marmot in slaapverwekkendheid in slaap viel!  Wel vannacht gedroomd van een Robbe-koude douche! Maar dat sloeg meer op een Advocaatje die niet te zuipen was. Ja, verzuipen!

 

Verder kunnen we allemaal aan Het Gas wat afgeschaft wordt!  We moeten allemaal vooruit-lopen op vér-zonnen huid-cellen en min-plantaten!

 

1 2 miljoen mensen hebben geen overwicht op hun eigen verslaving! Zit er dik in, dat dat er niet minder worden !

 

En namens De Regering kunnen wij verslaafd aan die regering worden! Kunnen we eindelijk eens Stimulerende-middelen opsnuiven! Via de handel in verdodende-middelen, ontstaat er weer een ‘Véé Oh Zee-mentaliteit!’

 

En worden we letterlijk weer de Koningtekrijk!  En dan wordt de Troonrederij vanaf het verzonken land van Saaftingen en Atlandtis voor gelezen! En lezen we de Les s is no more ! ! Wegwézùh ! !

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>