A C T U A L I T Y – Na ruim Vijtig Jaar ‘Schietten we er nog niks mee op ! Kennen-die- mensen niet eens opschietten? !

 

Kenne die mensen niet opschietten met dat onder-zoek het maar uit na 5 0 – tig jaar!

Weer 300 Files op ‘verzoek van de F B Lie en de Zie Aai Ee terug getrokken!’ Dus een conclusie: “Zoek met de Geheime Services-Dienst C I A geen ruzie.. ‘Butter op je Hoofd..’ De ‘Kaffer up’ gaat gewoon door ! Do I’ve to say more? ! Dus door de Files terug te halen, erken je schuld-dikke bult zeiden wij vroeger!

Je moet natuurlijk Het ‘Kaffer-up van het Korem schorem-porem scheiden, onherroepelijk moet ik dan aan een afleider in the White House denken!  Die hélemaal is ‘Door-ge-schoten!’ lijkt me zo !

En die waait voorlopig niet weg! Ook al Promised die in The White House een Rose Garden! Ik ben verzekerd bij Y A R D E N.. Maar een verwarde, moet je niet verwarren met War! Ook al ben je in de ‘war!’ Haal de ‘w’ weg en je krijgt een Nar! En cisme wat uit de keel! Narcisme van een S vijf voor ik je afschrijf als voor-of na-deel!

Dat doet me weer denken aan een Cruijfériaanse gezegde, wat W H – je gebeente’ na de af-rékening voordat je de boel moet zussen, voor de Hòl- leeders er van tussen-gingen, om te getuigen!

Ze laten zich niet zo maar af-en optuigen! En optuigen omdat ze te veel wisten! Hoe kun je voorkomen dat je naar de eeuwige jacht velden te vroeg zou moeten dromen!

Ook de Vloeren in de Hemel worden ‘bij-na-der-inzien’ onderzocht, voor dat de naastbestaanden daarboven alsnog worden gevloerd!

P. verplaatste zich niet in een Anneder! Twisted mind of a Salamander.. Komt een aanklacht bij  lijk-t-me! Lijken-schennis, als je een Lichaam verplaatst!

Rutte erkent Fout : Te weing vrouwen? Hij heeft hélemaal geen Vrouw! Waarom zou ie er dan meer dan Vijf moeten nemen.. Maar V V D – V-ery V-ery D-om-inant is het wel !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>