A C T U A L I T Y – Bhoardès-scène..en Michael P.’s Hoveniers-scène!

 

Ik verheug me op de Behoardeel-scène, waar iedereen van dePrins en Koning wat betreft de eerste dag geen kwaad weet !

 

Volgens ‘geruchten’is het Bordèsoordeel’verbreed, omdat een aatal tweede Sinisters van’,  en voor het Mini-série,naast hun schoenen lopen, zodat ze, om dat te voor komen Naaijesstijd een tràp’na geven.  Dus U kijkt vanmiddag dus naar de Bhoardeel-scène van de Familie trap !

 

En omdat de huidige Sinister van ‘Gaby-nèt-niet’ gister al bij de Dames door het Lint ging , heeft ie voorkomen dat ie in de edele delen na Ba-mie-too misbruikelijk van de trap zou lazeren… Want dat zou te bezopen zijn voor woorden, maar ‘geen woorden maar daden’ Leve Vijandmoord een!

 

Bhumie – Bah-mie-bol….. De wat ? Bloemmiebol—Tachtigduizend Bollen met name Narcissen, what’s in a name? Narcisme ten toppen uit! Maar ik schrijf en zeg ze hier in een Vrij Nederland- ja ja, ik weet het die bestaat ook niet meer!,ik neem geen blad voor de mond !maar als ik dat in Taai-land zou hebben gezegd of geschreven, dan had ik mijn toekomst voor jaren in de cel afgeschreven!

 

Nobligaties en Noblige wat verkies je vandaag voor een Rukgéring naar Links of Rechts? Terug draaien van ongeboren idééën? Oh help de Vrucht-afdrijving van D66 aan de ‘Gr r r r r ì sten U niet’ zijn al begonnen! De Afdrijving van Rutteniere Drie, hebben we weer onder de Knieval vvan C U – niet! Ik ‘geloof het wel !

 

Anne Faber….

Michael P.-ik geloof het wel, heeft ons allen Hovenierlijk om de Tuin geleid! Slecht Aventurijn  – sick- Altrecht Al terecht? Om over na te denken: Avondtuurrein – Al terecht?

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>