A C T U A L I T Y – Wanneer gaan wij die Precedent Soldaat maken? i.p.v. Sol – Dood?

What about U S ?

De Weduwe van een Four Star Soldaad bij het financiële woord voegde,de z.g.n toegevoegde waarde, kreeg 25.000 Dollar aangeboden!

 

Degeen die dat aan bood, schiep daarmee een precedent,en mag geen naam hebben,  wat voor de leider van de Verenigde in alle Staten tot beroering leidde. P S : het Lijk nergens op als je over lijken gaat! Dan ben je voor je het weeet voor het volk al heel-al sneller een áf-leider!

 

De Impeachment zou wel eens uit een geheel ander hoek kunnen komen! Want als zijn achterban zo geschoffeerd wordt, verdwijnt  de steun in de rug, als sneeuwwitjes voor de zon!

 

Wat ook als sneeuw voor de Zon verdwijnt is de 80% van de diersoorten in Dooitschland! Ja , wie wil daar nou overwinteren!? Alleen al het Hazenpad ligt vol met padden en stoelen, die hebben natuurlijk al heel snel het Hazenpad gekozen! Met andere woorden wij zijn op af-sterven na dood! Maar het kan natuurlijk ook de Na-trilling van 1 3 0 Miljoen jaren geleden zijn geweest!

 

Maar de Trillingen over de rug van komende dagen, is het A D E, waar velen de A D E – naline van krijgen ! 300.000 licht-voetige  fascht-isten die zich door N.R.C niet laten, of lieten kisten!

 

Je kunt je het niet voorstellen, dat dus over 130 miljoen jaar, die trilling ook daar aan komt! Zou Thriller-killer daar ook ooit aan komen? A D E n s t the Night away!

 

Maar ik verheug me tegen ‘heug en meug’ wel op het nieuwe ‘Kabi-nèt-niet!’ Vier Mastodonten die ik graag in vieren-verdeel! Zo waarlijk helpe mij Jeezus nog an toe G * D – allemachtig! Will helpmus van Nas zouwe ben ick van Dooitsche Blut! Den Vaterlandt ghùtrouwe bien ieck tot in den doet! Wie goed of G*d ontmoet! Als Zwart-kijker zou ik die ‘zestien’  van het bordes een na-trap willen…., kicken lijkt me dat!

 

Maar de huidige bewoner van Het Waait House zou ik graag…., nee hee niet opschrijven, want dan  eh….., Ja, want ik wil nog wel hier mijn verhaal kwijt! Waant anders schrijven ze me Levendig op de Brandstapel van een duncker verleden af!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>