A C T U A L I T Y – Niet te geloven… De G *D delijken gaan onder één Carrédak naar..

Niet te geloven: De Afvalligen gaan onder één Goddelijk Dak!

C A R R É É T mij hélemaal open toen ik ‘zùh’ naar binnen zag lopen !
Ze zijn allemaal ‘binnen gelopen’ met hun praatjes, om op te komen voor de zwakkeren, die ze in het dagelijkse leven niet zien staan!

Stond er bij en keek er naar ! Alhoewel ik al langer op alle Partijen ben uitgekeken, Ik ben niet meer van de partij! Maar de ‘nare man’ gaat voor niemand meer opzij !

En ook niet voor die andere Blonde Af-G * D ! Als die in beeld is draai ik mij om, voor ik doordraai! Maar wel jammer, dat door dat lange haar je ‘m geen draai meer om zijn oren kan geven. Hij leek eindelijk een lang gezicht te trekken!

Nog verder Nieuws? “Ja ha ha, de Ga-bi-nets formatie suddert al lapjeskatvlees door! Heb je ‘m door? Lap-jus kat-vlees! Non-non–dès-jus-rien!

Oh, dus als de Formatie rond is, is de Uit-terste Hout-hijts-da da tum verstreken! Zodat die ook naar de A H-container van gisteren kan gaan ! Zodat wij daar géén bood-dood-schap aan hebben!

Buruma Buma… de wie? De éen is een bewogen belezen man.. New York Review of Books. En die adder under het grass van de W C D A Schoo-n genoeg-lezing, vindt dat er teveel na-druk wordt gelegd op het mindividu!
Oh gelet op de Uitdrukking Jéé- Zus en zo nog an toe, moet ik toch vastleggen en stellen, dat The W C D A mneer in Den Heer rùh is, dan alle ‘valse neven en nichtten in de Kerk bij mekaar op de schoot gaan!’

Het W C D A en die andere Grisszztelieke Gr r r ristenen, hebben via de Bij-bel denk ik aan fietsen, een meerderheid, waardoor ik mijn Belt ga aan-trekken! Want deze Regering in- speet mij zeer’’, zie ik niet zitten.. En die Blonde Af- G * D is op zoek naar een Nieuwe Matth ijs-kerk!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>