A C T U A L I T Y – Land in zicht…

Land in zicht!!!…Wat is er aan de hand? Land in zicht!
Van Nature is dat dus : “Goddelijk inzicht!”Wat die Trumpordinair ten enenmale ontbreekt !

Goeden Morgen!
Zo! Zo te horen zijn er weer een paar ‘Ordinairs’ er bij gekomen, die zich laten gelden door ‘Pecunia non Omelet’. Ofwel Milliordinairs die gebakken zitten!
Nou zitten vele Néé-der-landers gebakken aan geslachtsroom, om je volgens dat T V-programma met die Droommatiek je vingers en de rest erbij af te likken.

En wij maar kankeren dat we het slecht hebben. Vooral die Landbouwmannen schijnen na het Programma ‘Boer zoekt geld’ , goed te boeren! Dus wij moet niet gaan ‘Kankeren’ als we hetzelf niet hebben schreef ik gister, toen ik de beelden van Willem Alexander met Burgemeester van der laan zag!

Nee, die andere Willem Alexander van de Sint Maarten – aktie vindt veel te vroeg plaats! D’r is maar een Sint Maarten en dat is in November als het écht hier stormt, en de lampitampionnetjes heen en weer slingeren langs de Hollandse deuren!

En we moeten niet zoveel Kankeren als we hetzelf niet hebben!
Daar krijg ik altijd de ziekte van in! Kijk naar hoe W. A. van Buren van der Laan onder de arm neemt,dan pas begrijp je de uitdrukking: ‘Daar wordt je ‘Dood-stil van !’
En je hoort aan het gezicht van W. A van Buren dat ie een monoloque-interieur houdt. Dat was pas een Krooninklijke Foto!

En die Kaki-broek-reisleider op Sint Maarten is een mooie dubbel- gangster- eh ganger, die er voor het plaatje er ook moeten zijn! Reisleider zonder land, als War-zône! En de Natuur laat z’n ware gezicht zien, waardoor bijna niemand door het oog van de naald kroop!

Hoe de Krachten en Natuurwetten eb en vloed door de war gooiden, En in Florida opeens als een Bijbels- oordeel van de Tiengeboden de zee zich terug trok!

Waanzin om te zien, hoe de zee zich terug trekt, en er dan een nieuw land ontstaat! Nou begrijp ik waarom die Bloot-vluchterlingen na de Mar- en wartel-praktijken de vlucht naar voren nemen, en roepen : “Land in zicht!”

Dus Trump krijgt er gratis voor zijn deur nieuw ‘land in zicht er bij, en zonder inzicht krijgt ie gratis Acca-vluchtelingen voor het nieuwe land er bij !! Leve de G*D -delijke inzichten van het Boven Natuurlijke!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>