A C T U A L I T Y – Kroop U vanmorgen ook door Het Oog van de naald?

‘Kroop U vanmorgen uit bed ook dooe het oog van de naald?’

Omdat velen ‘bekende gezegdes’ niet meer kennen, is het wel duidelijk dat ze die op Sint Maarten -Sint Martin, wél kennnen na Irma La douche, een koude Douche om het hoofd boven water te houden..

Het doet of deed mij denken aan dat Kind in Colombia , die met haar hoofd net boven water klem zat, en na dagen praten in het water, toch overleed! In de jaren tachtig of was het negentig! Van de vorige eeuw!

En als er één er verstand van heeft om in te grijpen, is het wel ons aller ‘Naait-tio-anale Króónningk-lijke Waterhoofd!’ : Wee Haa van Buren, die zich in Friesland op ‘glad ijs bewoog, en via de No No-lymphische wegen menig Gouden Plak op de tanden van de winnaars heeft gehangen! Ik weet niet waar ie nu uithangt dan op Faeces boek, en mee-leeft!

Ik zou zeggen : pak het eerste de beste vliegtuig, hou je mond! Want als Waterhoofd moet U zich toch als een Króónningk-lijke Vis in het Water voelen! ‘

Maar als je naar de beelden kijkt, raak je boven- of onderwindst, er wel behoorlijk onderste boven van! Of overdrijf ik nu af?

Maar misschien is De Natuur wel wraak aa het nemen, op gasten die met hun verstand, als ze dat überhaupt hebben, er niet bij kunnen, om de Climate-change te accepteren!

De Dom Blondjes in de pollitiek, en dan denken wij niet aan Ladies deze keer, maar aan The Domme afgoden die boven iederéén Dommer dan The T R U M P-tower er boven uitstijgen, met een ie-ku-ke-le-qúúúúúúúúúú van heb ik jou daar… En als ik één tip mag geven: Jump van The Trumptower ! Would be Simply the best, om in het Gatt van the One-hope te springen..

Want als dit Water – Affront nog zo langer door gaat stijgt Het Climate-change ons allen tot voorbij die toren, en onze lippen! Noch is het water tot aan de Klippen gestegen…maar we hebben -zie Sint Maarten- te lang gezwegen! En verder gaat het ons behoorlijk voor The W I N D !! s t st st …….zou D T zeggen……….

P S : De G V B –léés Openbaar vervoer-Amsterdam, denkt er aan om de Collecte-bus weer in te voeren!!

Het Concertgebouw speelt een Benefiets-voorstelling, om zo te hopen dat er veel geld aan de Strijkstok blijft hangen !

En in America, wordt die Blonde-afgod binnenkort per Opbod aan de hoogste ver-bieder geveildloost!

3 0 0 Km per U/ per hour-maal duizend is 300.000-zend! Nou dan heb je wel het licht gezien.. En dat vliegtuig kroop dus door het oog van de naald van Irma!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>