A C T U A L I T Y – Blonde-on-Blonde Prefereer ik meer dan

Blonde –on-Blonde prefereer ik meer dan die Blonde Af – G * D ! Nieuwkerk moet met zijn Dyllan bloot !!

Die andere Blonde Af-en Straf-G * D onmiddellijk, heeft weer eens ‘een grens tot hier en niet verder-getrokken’en voor the dreamers bleek dat een Grens te vèr te zijn!

Dionne S T R A X.. komt er een horroorkaan aan, zodat alle Camera’s op Stand-Bye – Bye staan!

Omdat bij vele Orca-nen in the Oceaan het voor de Wind gaat, nemen steeds meer bedrijven een zee van tijd op de koop toe, waardoor the Zeepconomie gesmeerd loopt !

Omdat de plaatselijke schaamvervangende Gelovigen het wel geloven, wordt ook ‘Je zus een roepende in de woestijn! Maar on de Echo van het verleden vast te houden wordt er door Donald Mc Dòmald Trump een geluidsbarrière van one-hope als een muur van verzet gebouwd, wat als los zand nooit zou, en had kunnen werken!

Wat zou ik graag een Teaser-pleaser als een Dolk-tolk in de rug van ’….toe doe doe doe doe..’, willen plaatsen. Maar de ‘gedachte’ alleen al, maakt het mogelijk om mij ter plekke in de ‘Hiersoleercel te Teaseren!’

H H Heren Politie en Politici: “ Net zoals wij de Doodstraf – the Death penalty niet willen, willen wij ook niet dat patiënten Plat gespoten –léés door een Hágent plat geteaserd worden!

Dat moet maar eens achter de rug zijn, in plaats van al die Littekens op je rug! Je kan mijn rug op als uitdrukking is dan ook uit-en nadrukkelijk ik herhaal Na D R U G-kelijk verboden! !

Verder nog nieuws? Ja, zojuist binnen! Want buiten is het Koud! Wip is binnen, want buiten is het koud!Toch? Men schijnt in the E Y E of te Storm Die Blonde G * D te willen Trumpen-dumpen, om zo een nieuwe Précédent te schapen! Want als er één schaap over The Ramp léés : T he Dam is followen er meer ! Tot de volgende keer!

P S : gaan die 800.000Dreamers terug met The Dream-liner?

Recordaantal Plàssagier-s om van dat gezeik af te zijn!

Groei op Schiphol kost Baan anen!

N S start proef met B-roekeloos alarm-rijden, zodat de ‘Nooit-rem niet hoeft te worden gebruikt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Matthijs van Nieuwkerk en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Blonde-on-Blonde Prefereer ik meer dan

  1. Ook dit stuk zit weer boordevol gepaste tegenmaatregelen – mooi zo!

  2. Joshua zegt:

    Integen-maatregelen!! Want met zo’n Dòm-Blondje vraag je je af :”Wat Kont-je doen?” Wederom bedankt voor “Dhùh entreeactie !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>