M A D X I C O is going to Pay for The Wall!! zei de Qwall…

M A D X I C O is going to Pay for The Wall!! zei de Qwall…

‘Les Murs’ klinkt Poëtischer, dan The Wall paper van zijn golf-buitenverblijven.
Hoewel buiten verblijven, en ‘m in de kou laten staan lijkt me ee bètter plan Bi!
Het ziet er ook naar uit dat de Blonde af-en straf-g*d binnenkort vanzelf op straat staat!
Vanwege een Government Shut-up Shut down –situation!
The Rape-poepblikeinen gaan door de Borderline van onderhavige vanzelf met de Billen bloot! Nou had ik dat liever van zijn Ega- of ik mee-ga gezien.
En dan hebben we het nog niet over the q-wall-ity van de klaagmuur, die alleen maar door zijn Schoon-zoon mag worden beklaagd! Nou is die ook niet zo schoon! En de resonance van Reagan roeptoetert ook nog door in de echo van een ver verleden!
“Wilt heden nu treden!” “De wat?” Oh, dat was een lied wat wij als kleine kinderen op 30 April jaren vijftig-zestig voor het plaatselijke Bordes van de Burgemeester zongen, en daarna het Filhelmus van nat zou e zongen uit onze longen, om zoveel mogelijk puntzakken met snoep zoutden krijgen.
Honderd jaar geleden op mijn vijftigste verjaardag, zong ik al, en kende het hele Wilhelmus uit mijn hoofd!
Maar Willem-film Há- Lex-relex don’t do it Alexander ken ik nog steeds niet uit mijn hoofd!
Maar omdat nu verplicht te stellen..,wij leven in ‘andere tijden dan de T V- en het programma van de Va ra ra wie is en zijn dat, doet vermoeden!

Amerika is binnen korter dan dit weak-end Faïlliet, dus de volgende crises ligt op de loer, en koers-t af naar de ondergang van het hele Geo-démooigrafische systeem!

Ik wens U een prettig-weakend, en oh ja, ga nog even langs Beursplein vijf, haal met je Guzzi-foetsie-tassen wat geld op, en ga via De Bijenkorf langs af! Zo is het genoeg! Enough is enough , en toen reed ze weg met een Daf….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>