A C T U A L I T Y – Maar het beste Jongetje van de Flipper de Flipper kast kan er maar eentje zijn! Gerrit Zalme worst wézùh !!

Benieuwd hoe Koe-cul-du-sac 2,4 2 Miljard terug goochelt eh Googled? Binnen negentig dagen en daarna komt er nog eens 1 5 Miljoen per dag bij ! Vertel uit je Winst..Zelfs Female Expert bij C N N vonde het terecht door dat Algoritme , hebben de Concurrenten geen schijn van Kans! En moeten ze de Hielige Kas- Cash Cow Prijs geven! Voor geen Prijs zegt Google ! Wordt vervolgt, Ben benieuwd wie wioe ‘betaald’ zet !

De Leer raar ‘stáákt’ het Wild derste geraas!
Zwarte Piet staat nu voor de klas, en is een klasse apart!

Zag weer eens zo’n foute Vér-Beeld-scherm doos van karton op straat liggen! En bedacht opeens terwijl ik langs Het Amstelhotel vanmorgen liep, dat die ‘Voetbal –kamerbreed ordinaire Media-markt Verbeeld-buizen’ n u al tot het verleden behoren!

Want ik bedacht dat er binnenkort gewoon een verbindeng met je hersenen wordt gemaakt, zodat de T V en Internet-beelden niet meer op een scherm, maar rechtstreeks net zoals voor de blinden de beelden via je hersenen op je eigen beeldscherm van je ogen worden geprojecteerd!

Schreef deze inval op straat bij Amstel-Hotel op, terwijl ik de kranten voor dat restaurant De Y S B R E E K E R op haalde !

Zo! Eindelijk gerechtigheid voor de Naast-bestaanden van het drama in 1 9 9 5 ! Einde – l i j k !

Leraren die niet s-t-a-k-en, willen blijkbaar bij de lès blijven!

Die Straat-sick-retaris van On-der-wijs maar boven niet, zie ik hélemaal niet zitten! “Hoezo? “Nou, omdat ik ‘m helemaal niet zie staan!” “Laat staan, dat ik van hem onderwijs zou willen krijgen!”

Maar het beste Jongetje van de Flipper de Flipper kast kan er maar eentje zijn! Gerrit Zalme worst wézùh !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>