A C T U A L I T Y – Hou je hoofd Koel..als je Rechts het heen- en-weer-bericht uit loopt

A C T U A L I T Y – Hou je hoofd Koel..als je Rechts het heen- en-weer-bericht uit loopt

Na enkele regen-buien van een zeer Dé-Plens-sief caracterre, zal de Placentatrice bij Gadansk via enkele Grens-verleggende Plensbuien net zoals de Préérzend-ta-ta-trice het beeld uitlopen, zodat ze via Polen in Honga-‘rijen zijn gesloten’ een vies-sum voor ‘May I’ve your votes Please’ aan vraagt.

De Huilbuien zijn niet van de lucht, en alle 600 Torens worden van te voren in de ‘Alle Hens aan Dek je dan maar’ gezet..

Alle buitenlander-s bij de Chunnel van het ‘Nauw or never van Calais’ krijgen als ze vijf jaar voor de tunnel hebben over leefd , een gratis Pakket bij binnen komst in London!

Omdat Domald Trump daar niet voor in aanmerking komt bij ‘Boring Johnson’, gaat het Staats-bezoek ‘van’ niet door! Waar door May meer de tijd krijgt om te zonderwhandelen!

Omdat de Verhoudingen ‘verre van goed zijn’,wordt er in Brussel namens ‘My Way’ Water in de Verre, eh, bij de wijn gedaan!

Het is wel opvallend dat Pruim Minister, eh Prime Minister May altijd Rechts, net als de Heen en weer-préét-send-tatrice het Beeld uitloopt, waar daarna de Huilbuien-dépressies beginnen.

Waardoor in veel huiskamers het nummer van Bonnie Saint Clair “Droog-je-tranen-Pierrot op” wordt gedraaid!

Ondertussen zijn er Bi-laterale – verdragen af-gesloten, en als Ex-Waterhoofd is er veel water door de Wijn en Rijn gegaan, zodat de Vrucht-en-vluuchtelingen, er vlug er van door konden, om Krooninklijk Há-Ziel in het Vutticaan aan te vragen !!

Gezegend ben je met zo’n Krooninklijk Waterhoofd, en aan zijn Zijde Kanten Rok Haar –re Krooninklijke Vertolkster van het ‘Wargetijnse Volk-Tolk!’

En omdat vele onder-en-zonderwerpen niet boven tafel komen, laat staan de handen, trek ik persoonlijk mijn Handen van bovenstaande Tekst af!

Want ik ben om met Wim Kan te spreken: Niet de Ver- T O L K E R van het Volk !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>