A C T C R U A L I T Y _ Deze Passage zou ik niet willen Mis-sen ! Deze Uitspraak was onvoor-spell-baar dankzij O M

Kardianale Spell trekt zich tijdelijk terug! Had ie dat maar eerder gedaan! Voor-spell-t dat niet veel goeds, laat staan “ondergoeds’ z’n handen er van afgetrokken!” Terwijl ie toch voor ‘Het Zingen van’,de Kerksleutel op slot had kunnen doen! Was ie maar van z’n ‘Geloof’ gevallen, dan was het simpel gezegd ‘Overspell!’

Kardianaal even weg, lees ik nu, omdat ie de de Weg naar Rome kwijt was! “Mísbruik de Mis laat staan de kinderen niet!” Misbruik als ‘Kruismoord-eh-woord-puzzle’, kan dat? En dan die spreuk: “Laat de kindertjes tot mij komen!” Hoe verzin je het? En de Kappelaan heeft nooit het accent op ‘Kàppenou gelegd! En als het habijt om hoog gaat, moet je toch ingrijpen!

Oh, wat zeg ik nu weer! Tis in ieder geval een vingerwijzing! En als je een vingerwijzing krijgt, pak je naaktuurlijk de hele hand ! Wat dat betreft is het voor de Ka – Nonnen makkelijk die kopen gewoon uit eenzaamhei een Vinger-plant! Maar nu begrijp ik de uitdriukking: “Je kon een Spell-t horen vallen beter!”

Ander onderwerp- je er maar niet aan!

“Waar ben je?” Eh ja, dat vraag ik mij ook af! Maar vroeger had je een grote paal voor je, en was je bereikbaar! Nu sta je voor paal! En kun je net zoals je ‘mooiballuh-phone die leeg is niemand bereiken! Sta je op die Snel-wèg-wézùh , ben je gelijk de weg kwijt! Nou als die weg kwijt is, kun je toch lèkker aan de wandel? ! “Ik zie het probleem niet !

Als je op de ‘Snèl-weg-wézùh praat, sta je dus voor paal die er niet meer is !

Youp is al jaren ge-hek-t !

Amsterdam krijgt een nieuw st-Erf-pacht-stelsel! Omdat velen tegen ‘Gemeente roepen : Sterf, val dood met je Sterfpacht! Wij erven niks, alleen maar ‘Schulden!’

Vroeger had je de Anatomische Les, nude Nanotomische les!

Erger je ook zo Blauw aan die Vier ? Pak van mijn Hart! Moet je ‘zalme worst wézùh’ behoorlijk geflipperd zijn!

Saai zo’n Saaiber-aanval! Gebeurt hélemaal niks!

Zo juist binnen! Sensaaitsionele Uitspraak in de Passage –zaak !!

Over Culpa Mea Culpa gesproken….De eerste straffen en uitspraken zijn binnen! Jess R., Mohammed ‘Moppie R. en Siegfried S. zijn schuldig bevonden. Dus die blijven voorlopig binnen?

Hof: verklaringen kroongetuige La S. zijn bruikbaar HOOFD-VERDACHTE Dino S krijgt wederom ‘Levenslang!’ Allemaal – 4 keer- levenslang!
Dino Soerel en Willem Holleeder!waren opdrachtgever! Januari 2 0 1 8 komt die zaakvan W H voor!

Kroongetuige La Serpe en vriendin Tine kunnen de Serpentine wel gebruiken..
Beklemmende Kilte en levensloosheid! Stuitende perversie!
Alle bezwaren van tafel geveegd!
Door de Uitspraak is Het Geweld O M !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T C R U A L I T Y _ Deze Passage zou ik niet willen Mis-sen ! Deze Uitspraak was onvoor-spell-baar dankzij O M

  1. je bent op dreef en ik ben weer helemaal bijgekomen van het lachen

  2. Joshua zegt:

    Ja, maar Mevrouw , sat kunt u eigenlijk niet maken ! “Lachen?” Het is om te huilen!
    Niet Uw réactie, maar hetPssage-ren-onderwerp! Maar toch weer bedankt voor de huil en de lachtende traan ! U kunt blijven en ik zal gaa, eh verder gaan! U sprak met..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>