A C T U A L I T Y – Voor Meren moet je in Vries-t-land van Het Oor rakel zijn… toch?

Voor Meren moet je toch in Friesland zijn ! ?
En daar woont Het More – orakel van Vriest-land?
Tjeenk Wil Links afslaan En W I E – G E L in z’n Vee Vee Days doet komt altijd gel;ikt over!Likkenbaardend kijkt Hans , en die grijpt nog altijd op de achtergrond van het Wij-land, hoe de anderen néé-lectoranaal worden platgewals als een vriese laai! En de Liembourgse Vlaai gaat vandaag naar Du Moulin! Op het Friethof zonder de ‘d’, want anders zou het daar uitgestorven zijn!

Man spant rechtzaak tegen Post –Kloterij aan, met Blonde Preet-zend-ta-trice Blinda de Mol, die door truc voor komt dat ie 2 miljoen won! En nu voor komt! Die Rechtzaak zou ik voor geen prijs of Hoofd-prijs willen missen! Maar de uitslag van de rechter, uitspraak moet dat zijn, laat zich raden..

7 5 Verstappen heeft de oproep opgeleverd ! Twintig jaar na dato D-at N – iet A – ltijd positief hoeft te zijn! 1 9 9 8 Pluis 1 1 jaar! Nicky Verstappen zou nu dus 3 0 jaaar geweest zijn! Maar zijn Aúders zijn dus al 1 9 jaar verweesd!

Panda-gekte ? : De Beer is Los! Geen Pinda meer te krijgen in Dierenpark!

Huidkankeren : Oh, Huid – Kan – Keren?!

Wegens Belastingschuld haalt Belasting en Beplasting bij Patri ci a de A er uit ! zodat Patricia Pay betaald wordt gezet !!

Bijna volledig doorzichtige Kikker ontdekt! Da’s een Opkikker voor ons! Want wij hebben al jaren Doorzichtige ‘Politieke Kikkers’ die door de mand vallen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>