A C T U A L I T Y – Tsjonge tsjonge Groot Dick Thee der Nééderlantste Thaal gesneuveld door de Terreur van de Kijk-en-verzwijgcijfers!!

H O O G S T E N I V E A U : Oprutte kun je niet vertrouwen. Op rot in de verhoudingen valt ook al niet te détermineren! Oh na nheren komen de Par-tei-leiders niet aan hun trekken! Gymnastisch kunnen ze en plein publique vèr-rèkken! Maar bij de Lulletjes kun je ook al niet meer aan het kortste eind van een grote bek trekken!

Ander onderwerp !

Schande Groot Dickthee der Néérlantse Thaal gaat met de Stervens-kon t-structie aan de haal! De Dicktheetor van de Kijk-zwijgers bepalen met veel Ka’s en T-hees de nééderlantsethaal ! Het landschap van de Letters en spetters van de Pur r r ze walski-paarden verarmt de uiterwaarden van Marsman en de zijne ! Gaat nu ook Philip Freriks in de analen van het stoffige Dick-thee der Neerlantse Waal en dwaal verdwijnen?
Ik lees deze zin nog een keer voor, en nu in stukjes !

Zodat wij van deze beslissing ‘G E H À K T !’ kunnen maken! ! Weer een stuk Cult-tu-réle waarde bij de Immorele vuilonisbelt van de Moderne Media gegooid!

Just in, wat niks met Justin te maken heeft! Maar wel met de zoveelste ‘k – onthulling and ‘lulling van Dòmald Trump!’ Mister Brennen van het Trump camp had vele gesprekken met de Russen, zoveel is nu al gebleken! Alles wat verzweken is komt boven, hoe lang nog is de waarheid om de Troes te geloven! De Troes? Oh sorry, the Truth so waarlijke helpe me G * D !

Wel raar dat het is geklapt, en niet uit de School of de Kerk geklapt! Maar klapt het wel? Volgens geruchten is Pèch-told-you so ! juist heel erg Réélìeg-gieus!! “Want hij straalt het uit ! : “Hij gelooft het wel !” En bij bel denken wij aan fietschen en hij liet ze gaan! Hij Lied ze gaan, en trekt z’n eigen plan! De Ratttaplan! En morgen na het dauw-en-rauw-na-trappen vrijdag gezond weer op! En donder nou maar op hoor ik U denken!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>