A C T U A L I T Y – S P È R M A de Détails..,Vrouw van arts weigert maar Zoon geeft een rietje af..Kind van de KI-rekening!

Kind van de KI-rekening! wordt geen Rékening mee gehouden!!

Trump in België? Vraagt om The Dutch Freed, en krijgt als antwoord dat Holland al 7 5 jaar geleden is bevrijdt! En het wachten is bij de Nee-to-p wanneer The O T A N van T-ramp wordt bevrijdt!

Prachtig die Groeps-ex-foto van de Nee-toe –top die omhoog kijken, en vaststellen dat in België alles ‘Gebakken-lucht is !’ Zelfs Fake-news en Trump zijn gebakken lucht! Heerlijk zo’n foto om te zien hoe ze zich Blind staren op mekaar, en het niet zien zitten !!

En Trump kent maar een Belgische Tekst van Bob Dylan : “I shell bi F R I E T !”

Spèr-ma- de détails! Bij voor keur niet op Zaad-terdag, maar het is naakt-tuurlijk wel verba ba bazing-verwèkkend wat die Meneer allemaal tot aan Zandvoort heeft geïn-zee-mineurt! Nerd ja! Het record grootste families stond alijd bij de Cuttholieken-enzymeneerde-encyclieken!
Maar nu hebben we er een Nieuwe Spermaanse G * D van het ‘Sperma-armada’er bij! Dankzij een echte zoon van die Arts en Darts was het met geen ‘artsenpen en pijl’ te beschrijven, hoe vaak hij zijn eigenlijke Lichaamspen in een onderkoeld rietje stak! En misschien heet zijn vrouw wel Rietje- petiteje! Zo’n onschuldige Arts die geen kind kon kwaad doen!?

Ik hoor Rowe Hèze uit Liembourg het al zingen : “Tis een kwèstie van Gelul-d voordat heel Holland Spermaans luld! En ja, die 18 tot 36 kinderen willen bij het drinken van Limonaaide geen Rietje op koud ijs! Maakt dat de cut van de kat maar wijs!

http://nos.nl/teletekst#106

Oh, ik vergeet nog wat ! Zag gisteren op C S Utrecht heel veel Katers met de naam Aai Jaai Jaai J A X ! ! Want wat ‘ten hemel mijn hemel vaart’ is de Overwinning van The Champions al hélemaal N I E T S niets waard! En op Dodevaart heeft natuurliijk al hélemaal niemand ten dode opgeschreven gekeken!

Schoonzo’n van hélemaal niet ‘zo’n’ ‘schóónzoon!

Hoofddoek bij politie van de baan! Dus dat wordt een andere baan zoeken. Startbaan misschien? Maar bij de startbaan vlieg je er meestal meteen uit ! Maar de Hoofddoek in de Bioscoop blijft toch wel bestaan?

Reisverbod van Trump niet opgeheven,maar daar trekt ie zich zo te zien niets van aan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>