A C T U A L I T Y – Hoofdrol voor Hoofddoekjes als het aan de Buurtrégiseurs ligt! !

Niet te Filmen..

Steeds minder Film doek, waar door de Politie in A’dam genoodzaakt is om Hoofd-doekjes voor het bloeden in te zetten, om de neerwaartse –spiraal niet zo Néé néé-ga-tief over te laten komen.

En ze vragen om meer tentdoek, nu meer mensen over komen..

Opeens moet ik aan In-Dood-néé-zie-je de vèrmoord deling van twee mannen, die met 6 0 – tig stokslagen, niet Stokoud zullen worden, denken!
Nu begrijp ik de uit-rukking en drukking beter.. Ze kunnen die Hoofd doekjes beter gebruiken als doekje voor het tot bloedens toe martelen om dat je liever naast een man als man dan vrouw ligt!

Ik zal Christo eens vragen of ie niet heel dat Eiland met een groot doek kan in-pakken, als je toch blind bent voor de réaliteit, heb je niks te verliezen..Inpakken en wéh-wézùh!

Hoofd doekjes draag je toch uit réé- líeg –gieuse over-en af-tuiging? Terwijl hier toch ook de Laïcité is ingevoerd bij wet! Grond-en-strontwet! Tòch ? Binnenkort hoeven we ook niet meer naar die landen op vacantie, als je überhaupt zou gaan, want dan zijn de vacantie-landen Misthéé-graal geïnrééentraineerd!

Ik ben vaak antie, maar ga wel naar die landen op vaakantie!!
En de buurt-regisseurs gooien er vaker met de pet naar. En om onzijdig over te komen, wordt er naar gestreefd, dat iederéén zich zelf de das om doet!

Bij vooropgelicht van afgelopen Dinsdag zag ik twee grote arrestatie teams die met de arrestanten léés tig Jurken uit de wijken zag komen! Niet de constatering tering is een feit, maar het uitspreken en verifiëren, zie Discriminatie, die de groep door zijn criminele-activiteiten zichzelf in een discriminatoir vanzelfbeeld neer zet. Om over na te denken!! ‘Wijken-en-afwijken! ?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>