A C T U A L I T Y – Het sloeg in als een B O M! en dan hebben we het niet over een Sex-bom

Reken maar dat Tjeenk Wil link-s-er zijn dan de Pay van de A a a is wordt weg-gestemd door de achterban-k !

De Na- P A L M – O L I E loopt gesmeerd, wat van de Éco- logi sch? niet gezegd kan worden.

Wat is er aan de hand? Trump delft het onderspit met vuist-vuistje-regels! Tja, dat heb je als je je niet aan de Diplomatique regels houdt!

Daarom zag je Ras-Putin in dat Golfkarretje zijn- handen symbolisch in het haar- in zijn zak steken! Knap hoe je een Oorlog kan winnen, als je maar op een goede manier met de vuist op tafel slaat! Nee, niet zo als Kroetsjof in de jaren zestig bij de V N in Genève met vuist en schoen op tafel sloeg! Dat sloeg nergens op !

A K Z O door ga, blijven we wel vanzèlf-standig!!

Groen – strookt niet met de energie- die het zou opbrengen!

B A N G S T I G op de Werk-ge-vloerd..

Zaad-dòm-oren hebben de geheimhouding verloren!

De twee Pinda’s die in quarantaine waren, willen niet aan die twee Panda’s worden gevoerd!

Zoetermeer; Kalmere; en Zaanstad zetten de gevangenen wegens ‘Zie –Piers te kort’ op straat! Zullen we dat ‘Beleid’ tussen haakjes eens op straat zetten! Gevangenis Zaanstad-Bijlmer net afgebouwd, en nu al dicht? ! O N E – B E L E I D !

Drugscrimineel Dictator Noriéga – lees Panama gestorven !! Heeft zich verslikt in…de C I A – F B I Vlucht de Vaticaanse ambassade in, en wordt een week lan met keiharde Muziek wakker gehouden! Heeft dertig jaar in cel doorgebracht!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>