A C T U A L I T Y – G E W È L ………Hou je mond…

Hallo Wakker Nee-der-land-t : Ik sta op ontploffen! Een keer is genoeg! Maar blijkbaar is de Sensatie voor Herhaling vatbaar.

Ben ik blij dat ik een Hoofd en Thee doek om mijn nek en hoofd had, zodat het nieuws en de ontploffing niet zo hard aan kwamen.

Terwijl ik net een beetje bij-kwam van de Documentaire van Coen Verbraak over De Punt vandaag exact 40 jaar geleden. Hoe je met straaljagers laag-vliegend over de Trein iederéén Plat kreeg! En Den Uyl zei met een geknakte Sigaar, eh zie-gaar-stem: Soms is geweld noodzakelijk…etc. En veertig jaar na dato interpreteert iedereen in zijn eigen voor-of nadeel.

En het de uitdrukking : “Het Concert was ‘gewelddig’ ksn ook niet! Dus ik zou maar een ander onderwerp geweld aan doen!

Oh, de Kabi-nèt-niet-formatie is gestrandt in het door-midden-schip in van de Gr r r i s s l y beren, eh de ‘Gristen-u-nie-t’, en de nu al kalt-ge-stelde en doodgeverfde 66 Aúderlingen van de Specht told you so !!

Slim bezig! ! Edith Schippers jaagt D 6 6 het schip en het vooronder in, want ze zijn ontzettend van hun geloof gevallen!
Ben benieuwd wat er na De Hemelvaart nog van de ‘Geloofwaardigheid van die Partij over blijft! Edith ion Schippers heeft ‘naakt tuur lijk’ hulp van die ene Sinister gehad !

Slim bezig hebben ze ‘Specht told you so’ voor Het Blok gezet ! En ja, bij menig Blokkendoos vallen de blokken lees bouwstenen uit mekaar. En dan roepen Pappa en Mamma : Léés Mark en Edith : Opruimen die Rotzooi!

Alles terug in de Pandora-doos van de V V D ! En in de Doos hoor je de echo van Gee Vee Vee Dee! Links trapt er altijd weer in! In wat ? Nou in de Valkuilen van Rechts! Hoe komt dat nou altijd|? Nou omdat ze Blind van vertrouwen in hun eigen arrogantie van de macht zijn!

Goeden morgen! Maar hou Blind van vertrouwen in jezelf..En doe af en toe je vingers in je oren, dan heeft ‘geweld aan kracht verloren!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>