A C T U A L I T Y – en de Kaffer-up ? De wat? Een Kaffer-upper-cut the crap!

Kaffer-up ? De wat? Een Kaffer-upper-cut the crap!

“D I S I S – Z I E – E N – E N ! Nou en?“

Mooi beeld vannacht: loopt een slanke man op een turmac, met security om hem heen! Op de Channel van C N N B R E K I N G N E W S ! ! De man stapt uit of in een Private Jet, hoort op T V z’n naam, en denkt : Are you joking? Het was meer Choking in the Throat! Waar heb je het over? Over de Nixonian Nightmare! Over John Dean! All Deanaars to the service of a Precedent!

Donald Trump The Comeydiant, werd het te heet onder the voeten, en heeft vannacht in een stunning pennenstreek The F B I –director Comey ontslagen!

Comey zat te dicht op the Red Neck van Doamld Trump, die de Rechterlijke macht over boord van een Privat Jet heeft gegooid!

Vandaag heeft Dòmald Trump een ontmoeting met de Russischr Sinister van verbruidt ten landse zaken!

Maar om het in gewoon ‘Plain Dutch’ te zeggen: De Pleuris is uitgebroken in the U S A. Het is niet Watergate Two, maar de dikes are broken, en the water staat tot aan de Lippen ! ! De Kafferr-up eh cover-up, ja dat weet ik ook wel, was al langer begonnen! Je kan Comey oontslaan, maar The Truth end nozzing then the Blues will always overeind blijven staan! ! !

Zo dus de vraag is niet , wanneer wist ie het, de vraag is nu eminent How Long nog is ie President? That’s die Impeacheble question!

Ondertussen lacht iederéén zich een K N G V D Hans Breukel-Breuk, die op zoek gaat naar een goede Advocaat !

En ondertussen – wie de schoen past trekke ‘m aan, door ‘Positive Zinking’ staat die Club a.s Zondag gewoon op de Lijnbaan! En van de Uitslag trekken wij ons niks aan!

Heb wel begrepen dat in de Johan Cruijff stadion ook a.s Zondag Een replica van iets wordt uitgereikt! Dat is een Teken- I N G aan de wand! In het verleden is er altijd meer aan de hand ! Goeden Morgen ! Tot de volgende keer ! “Meer en betondorp…Wie woonde daar ook al weer?”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>