A C T U A L I T Y – Dà’s even slíkken je mond en je eileiders spoelen..

Dà’s even slíkken je mond en je eileiders spoelen.. en een kind kan de afwas doen!
Door maand-zaad te slikken wordt de zanger een zangeres en dan blijkt door de Maandzaad-olie je in de olie te zijn! Want opeens ben je doorgespoeld een Zwangeres !!

Eerste Foto van Manly tot Womenly op Internet-en instagram gezet! een vrouw die haar omgebouwde-mannetje staat in het leger.

Politie-voorlichtster van Amsterdam windt er ook geen Hoofddoekjes om! Ze gelooft het allemaal wel!Nou, als ik haar zo af en toe zie, is de Kaalslsag van Roze Baandag al vroeg begonnen! Maar in haar vocabulair komt het woord : “Je kan de Pot op!” naakt tuurlijk niet op! Om dis-miss-creamminatie te voorkomen mag u dit niet uitspreken, want je weet maar nooit wie dit in Brazilië heeft opgenomen!

Ik zou het prettig vinden als die Poliniettici opgenomen werden, in een extra-bewaakte Ward! Want velen zijn verward, according to the Kabi-net-niets-minvoormatie!

A P P solutely dangerous behind you’re wheel! Lees : Stuur raak je overstuur van! Laat staan op de fiets !En er wordt ook steeds meer ge –S A-M-Sext! Dus als U op de Fiets een hijger achter u hoort..

Het land moet wel geregeerd worden! Ha Ha Ha Het land moet wel gekloteerd worden ! Gekloteerd? Is dat een nieuw woord? Ja! Want e, van voormeren heb je wanten nodig! En Poliniettici voor wanted Poster komen er velen voor in aanmerking !

Keizer Koning Jadmiraal : “We wisten het toch allemaal! Uitvaarder laat zich niet kisten!” Er is iets aan de hand, ik zie niets, dus eh, iemand houd iets achter de hand, maar zelfs Keizer durft z’n handen daavoor niet in het vuur lees oven te steken! Want dan zou ie zichzelf cremeren, laat staan creperen!

Van Collussion tot Collision als Dodelijkste confrontatie ! Zou de F B I en de C I A ook geheime Psychiatrische rapporten van Donald Duck hebben! Net zoals met Daniel Elsberger van de Watergate-inbraak bij zijn Psychiater, wat de echte aanleiding was om in te breken, en verder dankzij de Washinton Post Carl Bernstein en Woodward uit te zoeken?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>