A C T U A L I T Y – Kroonningksdag met Het B L I K op oneindig! Van O R A N J E word je wel Kleuren-blind, terwijl ik normaal – gesproken, noooit ‘Kleur beken!’

Kroonningksdag met Het B L I K op oneindig!
Van O R A N J E word je wel Kleuren-blind, terwijl ik
normaal – gesproken, noooit ‘Kleur beken!’

Gratis voor niks? Níks en Beat-nix aan de hand voor gratis. Een vriendin zegt het altijd: Joshua Niks is gratis!

Dus delete ik al die mail dat ik uitverkozen en verkoren, eh volkoren ben, om slapend rijk te worden! 5000 Euro of een nul er bij ! Vijftigduizend ! Per dag, per day ? Geen idee waar al die Binary mail vandaan komt.

Een ding weet ik zeker Gister-avond was alles gratis. De Geographic Magazines niet aan te slepen ! De Pakken van mijn Hart in ’t Zwart ! Gratis op de eerste rij van het vrematorium zitten? “Nou dan moet je bij ‘E Y Jaai jaai Jaai ‘Kroning Keizer Jadmiraal’ op de eerste rij van de v-hoorzitter zitten!
De Keizer – draai de ei om in íe , dan heb je de Kiezer, die over ‘lijken en nu in Rook van het crématorium op gaat!’

V ery V er D –òminant om die ‘Dood-lopende weg te kiezen!”Tja dan krijg je het voor je kiezen! En bij een Créévréématorium liggen er in de overn waar je aan vast-gebakken zit vele Kiezen voor het ‘de rapen en op-rapen zijn dan gaar !!

Dan kun je ook niet kies-keurig zijn! Maar dat je als Crématorium-Magnaat over lijken gaat, lijkt me wel duidelijk! En ja, als je dan ook nog st-hoor-vhoorzitter van eeen corrupte Bee Vee bent! Tja dan kun je ‘Dood-vallen! Dan ben je de Politieke Nagel van Jan aan de Doodskist! En dan gaat je Toekomst in As en Rook op !

Wat weer niet gold voor Den Heer uit Den Haag Die veel ‘Multatuli’ in zijn leven heeft mee-ge-maakt en dan ‘s-nachts Blinden- links ziende rechts Het Boek der Boeken van de verslaafdernij weet te vinden. Dat heeft blijkbaar voor Willem Alles – X – anders zijn horizon voor Het Krooningsscahp op latere be-leefttijd behoorlijk zonder ‘aans-tot-ziens bijgedragen aan de Plantages van het Politieke denken.

Nou denkt 70 % procent tueel dat ze achter Het Kroonnikshuis staan, wat wel klopt, want het onvermogen van het Volk, is niks vergeleken met het G * D –s – vermogen ! Dus is er iets wat niet klopt! Maar in het Krooníksrijk, zijn de alziende-blind van vertrouwen! En als je wil trouwen met, Moet je een héleboel centjes meenemen!

P S :
Afgelopen Woensdagavond zat ik vol verbijstering naar D W D D oor te kijken. Het ging over de Dikke van Taal en zijn nieuwe woorden! En daar vroeg iemand aan de ‘Dikke van Dalen – Meneer of Het Woord ‘Zwangeres’ wel kon worden opgenomen als nieuw woord!

Verbijsterd omdat ik dit zelf verzonnen-woord, al meerdere keren jaren geleden gebruikte naar aanleiding van Anouk die zwanger was.

Een Caberetier vroeg dat? Heb vaker dat ik dingen schrijf of woorden verzin die dan later leuk worden opgepikt zonder Bron vermelding !! Wou ik, wilde ik wel even vermeld hebben!
Maar ik hoop wel dat iederéén na Koningsdag vanmorgen opstond met een ‘Vanzelf-sprekend opgeruimd – gevoel!’ Als U begrijpt wat ik bedoel!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>